Gheorghe Manu: „Ceea ce s-a făcut la Șag merită tot respectul și lauda noastră!”

Gheorghe Manu: „Ceea ce s-a făcut la Șag merită tot respectul și lauda noastră!”

Gheorghe Manu: „Ceea ce s-a făcut la Șag merită tot respectul și lauda noastră!”

Voința Lupac a avut planificate două partide amicale săptămâna trecută.
Miercuri, 7 februarie, croații cărășeni au făcut o remiză albă cu Timișul Șag, iar sâmbătă, 10 februarie au învins cu 3-1 (1-0) pe hunedorenii de la CSC Orlea. Pentru Lupac au marcat: Avramovici, Militaru și Marian Musteța.
Voința Lupac a jucat în formula: Miloș – Dalea, Himenez, Stoia, Marius Mustetea – Săndescu, Jinga – Marian Mustețea, Militaru, Ivașcu – Avramovici.

Gheorghe Manu

Lupac a primit gol în mitanul secund, după ce Manu a schimbat nouă jucători din potențialul unsprezece titular.
Am făcut două amicale săptămâna trecută. În meciul cu Timișul Șag a fost 0-0. Am întâlnit o echipă cu jucători cu CV, care au jucat în ligi superioare. Ceea ce s-a făcut la Șag merită tot respectul și lauda noastră. Este o echipă puternică peste nivelul diviziei D. Sincer, mă bucur că jucătorii nu au avut complexe.
Citește și: Voința Lupac a trecut la pregătire spartană în Serbia
În prima repriză am avut un unsprezece metri clar la Avramovici, dar faza a fost la aprecierea arbitrului care nu a acordat lovitură de pedeapsă. Au fost mai multe ocazii, apărările s-au mai destabilizat, dar în situațiile de unu la unu cu portarul nu s-a reușit înscrierea măcar a unui gol. S-a terminat 0-0, dar a fost un meci cu un plus pentru noi cum s-ar spune. Sâmbătă am avut meciul cu CSC Orlea și am abordat același 1-4-2-3-1 ca și în meciul cu Șag. Din păcate, am avut accidentarea lui Giurică încă din cantonamentul din Serbia, apoi Banac a fost absent.
A trebuit să meargă la lucru să recupereze pentru perioada cât a lipsit de acolo pentru a fi în cantonament. Am încercat și niște jucători și de la CS Negrea Reșița. Așa l-am remarcat pe Himenez un jucător interesant. L-am folosit în ambele partide! Încercăm să cristalizăm cât mai repede definitarea primului unsprezece. Scorul de 3-1 arată că am avut și ocazii pe care nu am concretizat. Am avut și două-trei bări. Per total a fost o săptămână împlinită.”

Lasă un răspuns