240 locuri de muncă vacante în rețeaua EURES

240 locuri de muncă vacante în rețeaua EURES

240 locuri de muncă vacante în rețeaua EURES

Angajatorii din Spaţiul Economic European oferă, prin intermediul reţelei EURES România, 240 locuri de muncă vacante, după cum urmează:
Finlanda – 113 locuri de muncă pentru: masinist CNC, muncitor necalificat in agricultura – culegator de fructe si legume și vopsitor pentru tratarea industriala a suprafetelor.
Letonia -30 locuri de muncă pentru: sudor.
Germania – 28 locuri de muncă pentru: muncitor în producție, lucrător în productie – procesare produse din carne, tehnician electronist (în domeniul energiei și al tehnologiei construcțiilor) , sudor și fizioterapeut.
Norvegia – 21 locuri de muncă pentru: măcelar, electrician și supraveghetor fermă.
Spania – 15 locuri de muncă pentru: șofer autocamion.

Citește și: 282 locuri de muncă vacante în rețeaua EURES

Belgia – 14 locuri de muncă pentru: muncitor necalificat în agricultură (pentru recoltarea de căpșuni), electrician tensiune medie (elelectrician de întreținere și reparații), electrician iluminat stradal (elelectrician de întreținere și reparații), macaragiu și tehnician rețele de telecomunicații.
Estonia – 10 locuri de muncă pentru: muncitor in construcții.
Austria – 5 locuri de muncă pentru: tehnician producţie.
Olanda – 3 locuri de muncă pentru: sofer autobus.
Danemarca – 1 loc de muncă pentru: proiectant inginer mecanic.
Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă în Spaţiul Economic European pot consulta ofertele accesând www.anofm.ro  secțiunea EURES. – Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Caraş-Severin.

Lasă un răspuns