CSM Reșița se pregătește în Antalya și cu gândul la eterna „iubire” a lui Flavius Stoican: Steaua București!

CSM Reșița se pregătește în Antalya și cu gândul la eterna „iubire” a lui Flavius Stoican: Steaua București!

CSM Reșița se pregătește în Antalya cu gândul la eterna „iubire” a lui Flavius Stoican: Steaua București!

CSM Reșița se află în stagiu centralizat de pregătire  în Antalya în perioada 6 – 17 februarie.
Lotul echipei deplasat la Lara (Antalya) este format din 29 dejucători. Sergiu Rimovecz s-a deplasat ulterior în Turcia după ce a fost supus unor investigații medicale amănunțite. La ultimul amical disputat de CSM Reșița în țară, cu Jiul Petroșani. 
Ionuț Rus, Cătălin Căpățînă, Paul Mereu – portari.
Ștefan Bărboianu, Erico Constantino da Silva, Flavius Cega, Bogdan Szijj, Alexandru Sabău, Alin Dudea, Nicușor Fota, Elton Constantino da Silva, Alfred Mensah, Sergiu Rimovecz – fundași.
Marian Drăghiceanu, Mihai Dolghi, Gabriel Gomboș, Denis Fărăgău, Cristian Domil, Andrei Lascu, Damian Isac, Francisc Cristea, Alexandru Negru, Ianis Doană, Robert Burlacu, Luca Napoleone – mijjlocași.
Vlad Chera, Andrei Burlacu, Mediop Ndiaye, Ciprian Rus – atacanți.

CSM Reșița se pregătește în Antalya cu gândul la eterna „iubire” a lui Flavius Stoican: Steaua București!

CSM Reșița –  CSM Ceahlăul Piatra Neamț 2-3 (1-0)
Vineri, 9 februarie 2024. Au marcat pentru CSM Reșița: Drăghiceanu  (33) și C. Rus (85).
CSM Reșița: Căpățână – Bărboianu, Erico da Silva, Elton da Silva, Fota – Dudea, Napoleone – Drăghiceanu,  Fărăgău, A. Burlacu – Lascu.
În repriza secundă CSM Reșița a jucat în formula: I. Rus (Mereu) – Szijj, Cega, Al. Sabău, Chera – Gomboș, Dolghi, Francisc Cristea, Negru – Ndiaye, Ciprian Rus.

CSM Reșița se pregătește în Antalya cu gândul la eterna „iubire” a lui Flavius Stoican: Steaua București!

CSM Reșița – Wieczysta Krakow (L4, Polonia) 4-2 (2-1)
Duminică, 11 februarie 2024. Au marcat: Mendah (3), C. Rus (43, din 11 metri), Mediop (49, 53).
CSM Reșița a început meciul: Rus – Szijj, CEGA, Erico da Silva, Chera, Dolghi, F. Cristea, Lascu, Negru (Domil), Mensaj, C. Rus. În repriza a doua au mai jucat: Mereu – Szijj, Dudea, A. Sabău, Fota, Gomboș, Napoleone, Dolghi, Fărăgău, Domil, Ndiaye.
Au mai jucat în repriza a doua: Drăghiceanu, Erico da Silva, Diană, A. Burlacu, R. Burlacu-Luca.
Antrenorul Flavius Stoican a prezentat o sinteză a primelor două partide amicale ale rosonerilor.

 

„Ne pregătim pentru partida cu cei de la CSA Steaua”
 „Sunt două meciuri pe care le-am disputat după foarte mult timp pe terenuri de iarbă. Am marcat multe goluri, dar am și primit. Au fost și multe ocazii ratate, dar și greșeli în apărare. Am dat minute tuturor jucătorilor în aceste două meciuri amicale, de acum intrăm în linie dreaptă pentru a pregăti partida oficială care ne așteaptă.
Chiar dacă mai avem încă cel puțin două meciuri amicale, ne pregătim pentru partida cu cei de la CSA Steaua. Acum am văzut unde am făcut greșeli şi unde mai avem de lucrat ca să le reparăm, să încercăm ca la ora meciului cu Steaua să fim 100%, așa cum îmi doresc. Am dat credit și minute inclusiv jucătorilor foarte tineri. Vom mai avea cel puţin două amicale. Suntem în discuții pentru a mai disputa un al treilea meci.
Tinerii vor mai avea minute pe teren. La fel de adevărat este că trebuie să ne axăm acum pe creşterea nivelului fiecarui jucător în parte. Suntem conștienți că fără muncă nu putem să ne atingem obiectivul.
„Ratăm cu seninătate”
De asemenea, vreau să nu mai ratăm cu atâta seninătate. În ceea ce privește jucătorii tineri, au entuziasm, dar s-a adunat într-adevăr și la ei o stare de oboseală, pentru că au fost zile cu câte două antrenamente. Cât priveşte un prim unsprezece de bază, vreau să spun că fiecare jucător în parte are șansa lui.  
Încă nu am definitivat un prim unsprezece. Sunt meciuri și se poate întâmpla orice dar, în mare parte, știu ce potențial au jucătorii și atunci le dau încredere tuturor. Până la urmă, ei își aleg tricoul de titular, în urma evoluțiilor din meciurile amicale și în urma antrenamentelor pe care le susțin. Pe ansamblu, sunt mulțumit de cele două teste, de evoluțiile lor.”
Programul de amicale
După partidele cu Ceahlăul Piatra Neamț și KS Wieczysta Krakow Flavius, rosonerii vor mai disputa alte trei partide. Numele celui de al treilea adversar va fi anunțat ulterior: 
Pe 15 februarie cu SGV Freiberg (locul 4 Liga a IV-a Germania sud-vest).
Pe 16 februarie – Kisvarda Master Good FC II (Ungaria, liga a III-a,  seria nord-este a ligii).

CSM Reșița se pregătește în Antalya cu gândul la eterna „iubire” a lui Flavius Stoican: Steaua București!

sursa foto: csm resita (facebook)

Lasă un răspuns