Voința Lupac este la a treia victorie consecutivă!

Voința Lupac este la a treia victorie consecutivă!

Voința Lupac este la a treia victorie consecutivă și ocupă poziția a 7-a în clasamentul seriei a 7-a cu 16 puncte acumulate.

Voința Lupac – Jiul Petroșani 4-0 (1-0).
sâmbătă, 18 noiembrie 2023, ora 14:00. Liga 3, Seria 7. Data: 11 noiembrie 2023. Ora: 14:00. Stadion: Comunal (Lupac).
Au marcat: 1-0: Avramovici (34), Giurică (47), Kawagoe (83), Danci (90).
Voința Lupac (antrenor Gheorghe Manu): Mereu – Banac, Săndescu, Giurică, Marius Musteța (86, Stoia) – Ivașcu (86, Dalea), Danci (cpt.) – Marian Musteța (80, Kawagoe) – Jinga, Avramovici (86, Eduard Tudor), Gabriel Ursu (65, Abel Ursu).
Pe bancă: Păsule – I. Lungu, Ștefan Lungu, Olariu.

Voința Lupac este la a treia victorie consecutivă!

Antrenorul Gheorghe Manu a făcut o radiografie pertinentă a partidei de sâmbătă de la Lupac: „Am întâlnit Jiul Petroșani o echipă care are în spate o istorie care îi propune întotdeauna acolo la vârf însă noi exact cum am declarat în ultimile săptămâni suntem pe drumul cel bun și asta o spun rezultatele!
Citește și: Croații au răzbunat-o pe Slatina Timiș …
Întâlneam fostul antrenor care a fost în precedenta mea și eram un pic temător că ne cunoaște prea bine traseele… însă totodată eram sigur ca jocul echipei este din ce în ce mai bun și o să câștigam și sâmbătă! Am avut o primă repriză mai echilibrată unde reușim să deschidem scorul prin Avramovici din 11m! A doua repriza am intrat foarte bine în meci și am reușit și cel de al 2-lea gol prin Giurică. Apoi încet,încet a început să surclasăm adversarul cu nenumărate oportunități. Am reușit încă două goluri prin Takenori și Danci! Am reușit să menținem aceeiași intensitate și după minutul 60. Asta îmi dă încredere în continuare că munca întotdeauna este răsplătită!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *