Trei șoferi arestați pentru consum de alcool, droguri și refuz recoltare probe biologice!

Trei șoferi arestați pentru consum de alcool, droguri și refuz recoltare probe biologice!

Trei șoferi arestați pentru consum de alcool, droguri și refuz recoltare probe biologice! Mandat de executare a pedepsei închisorii pus în aplicare de polițiști.

Ieri, 7 iunie, polițiști de la Serviciul de Investigații Criminale Caraș-Severin au depistat un bărbat de 34 de ani din municipiu, pe numele căruia era emis un mandat de executare a pedepsei închisorii. Bărbatul este condamnat la 1 an și 9 luni de închisoare în regim de detenție pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere a unui autovehicul sub influența alcoolului în timp ce avea dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat.
Cel în cauză a fost depistat de polițiștii de la Poliția Municipiului Reșița la data de 25 iulie 2021, în timp ce conducea un autoturism pe strada Rândul 3 din municipiu, având o alcoolemie de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat.
De asemenea, acestuia îi fusese suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice din data de 21 iulie 2021, pentru 90 de zile.
Bărbatul de 34 de ani a fost transportat la Penitenciarul Timișoara, unde a fost depus în vederea executării pedepsei.

Șoferi beat-la-volan

***************************************************************************************
Depistat în timp ce conducea un autovehicul pe drumurile publice, sub influența substanțelor psihoactive
Azi-noapte, la ora 04.20, polițiști de la Biroul Rutier Reșița au oprit pentru control, pe strada Fântânilor din Reșița, un autoturism condus de un tânăr de 20 de ani, din Bocșa, care a fost testat cu aparatul DrugTest. Rezultatul a fost pozitiv pentru THC.
Tânărul a fost condus la spital unde i-au fost prelevate mostre biologice. Polițiștii continuă cercetările în acest caz.
Citește și: Au comis aceleași păcate cotidiene la volan și de Paște! Șoferi băuți, drogați sau „driveri de ocazie” fără a poseda permis auto!

Un alt bărbat de 35 de ani din Reșița care conducea un autoturism pe strada Ion Luca Caragiale, a fost oprit ieri, la ora 14.25, pentru control, de polițiști de la Biroul Rutier Reșița. Șoferul a refuzat testarea cu aparatul DrugTest.
Bărbatul a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii consumului de substanțe. Și la spital, bărbatul a refuzat recoltarea probelor. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice de sânge și continuă cercetările.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: