Suntem tot mai roșii…Și asta nu e bine deloc!

Incidența persoanelor infectate în ultimele 14 zile la mia de locuitori în Caraș-Severin este de 2,13, cu 689 de persoane, și asta fără să socotim focarele. Dintre acestea 390 sunt în municipiul Reșița, ceea ce a condus la creșterea incidenței la 4,62 la mia de locuitori. Alte localități cu incidență de peste 4 sunt: Târnova, care a trecut deja de 5, Goruia, Naidăș și Grădinari. Cu o incidență a îmbolnăvirilor cuprinsă între 3 și 4 sunt localitățile: Coronini, Berliște, Ocna de Fier, Fârliug și Ciudanovița.

sursa foto: presshub.ro

Alte 14 localități înregistrează o incidență cuprinsă între 1,5 și 3 cazuri la mia de locuitori. În ordine crescătoare, acestea sunt: Oravița, Caransebeș, Lupac, Slatina Timiș, Armeniș, Bolvașnița, Băile Herculane, Ciclova Română, Cornea, Buchin, Pojejena, Obreja, Marga și Răcășdia. De menționat faptul că există în județ 19 localități rurale în care incidența cazurilor de infectare în ultimele 14 zile este zero și 33 de localități în care aceasta este cuprinsă între 0,25 și 1,5 la mie.

În toate localitățile cu incidența cuprinsă între 1,5 și 3 elevii merg la școală alternativ, iar în cele cu incidență de peste 3 școala se face exclusiv online. Conform ultimelor date furnizate de Inspectoratul Școlar Județean, aproape 40% dintre elevii cărășeni își desfășoară cursurile numai și numai online.

ALEXANDRA PASCARIU

One thought on “Suntem tot mai roșii…Și asta nu e bine deloc!

  1. Bună ziua
    Deci in concluzie EI vor mări pretul la energia electrică, NOI nu vom avea suficienți bani pentru a plăti si ne vom întoarce de unde am plecat undeva in anii 1989 vom cumpăra lumânări şi tot ce aveam atunci si să vedem ce ne vor mai lua GUVERNANȚII după 😵😵😵👎👎👎

Lasă un răspuns