Primarul Gheorghe Românu a fost investit să conducă orașul Anina pe calea dezvoltării

În data de 01.11.2020, conform Ordinului Prefectului cu nr. 487/30.10.2020, la sediul Primăriei Orașului Anina a avut loc ceremonia de constituire a Consiliului Local al orașului Anina.

Cu această ocazie, au fost depuse jurămintele de către următorii consilieri:

 1. Andronescu Tudor-Ovidiu – PSD
 2. Bilav Viorica – PSD
 3. Burcaș Ioan – PNL
 4. Burlui Natalia-Aneta – PSD
 5. Conțescu Viorel – PNL
 6. Danu Daniel-Ion – PNL
 7. Dudău Ilie – PNL
 8. Neicu Gheorghe – PER
 9. Retezan Ion – PNL
 10. Roșian Lavinius-Ion – PSD
 11. Solomon Silviu-Alexandru – PNL
 12. Ungureanu Dorinel – PSD
 13. Waldkohr Alin – PSD

La următoarea ședință de Consiliu Local se vor valida și ceilalți doi consilieri PNL, domnii Micicoi Gheorghe-Daniel și Amarie Petrică (supleant) și, de asemenea, vor fi constituite comisiile de specialitate și ales viceprimarul orașului Anina.

În cadrul aceleiași ședințe, a fost depus jurământul de către primarul orașului, domnul Românu Gheorghe. 

„Orașul Anina trebuie să se dezvolte continuu și mă voi dedica în continuare acestui obiectiv major de îndeplinit pentru comunitatea noastră. Munca noastră este în slujba cetățenilor orașului Anina, ei sunt beneficiarii muncii administrației publice locale și profit de ocazie să le mulțumesc pentru încrederea acordată. Avem deja stabilite obiectivele țintă legate de Muzeul Mineritului, acela de a atrage turiști în zona administrată de noi, cum este cazul traseului montan de cale ferată Anina – Oravița. Avem în derulare proiectul de racordare a orașului la rețeaua de gaz metan, un lucru absolut firesc la nivelul anilor care trăim și bineînțeles că trebuie să accesăm cât mai multe proiecte cu finanțarea europeană cele realizate din fonduri guvernamentale și acest capitol trebuie să-l valorificăm cât mai mult posibil”, a spus primarul Gheorghe Românu referindu-se obiectivele țintă abordate de către administrația publică locală a orașului Anina.


Totodată, Gheorghe Românu a reiterat faptul că propunerea PNL pentru postul de viceprimar al orașului Anina este consilierul local Daniel Danu, alegerea postului de viceprimar urmând a fi stabilită la următoarea ședință de Consiliu Local a cărei programare se va face în funcție și de agenda de lucru a prefectului județului Caraș-Severim Cristian Gâfu.

FLORIN ȘTIUBE

Lasă un răspuns