Șoimii au zburat mai sus decât liderul!

Șoimii au zburat mai sus decât liderul!

Șoimii au zburat mai sus decât rosonerii! CSM Reșița continuă să fie liderul seriei a 8-a chiar dacă vineri, 28 aprilie, s-a împiedicat la Lipova.

Arădenii sunt echipa clasată pe locul doi și care are ca obiectiv declarat calificarea la barajul de promovare. Reșița este liderrul grupei cu 51 de puncte acumulate, urmată de Lipova are cu 49, Pe podium se mai află Ghiroda și Giarmata Vii la șase punte ecart de lider!

Șoimii

Șoimii Lipova – CSM Reșița 1-0 (1-0).
A marcat: David Pop (44).
Arbitri: Adelin Pavel (Osica de Jos – Olt) – Doru Zamfir (Slatina – Olt), Claudiu Tudor (Craiova).
Observator de arbitri: Octavian Șovre Octavian (Satu Mare),
Delegat de joc FRF: Petru Boroș (Oradea).
Lipova (antrenor Adrian Abrudean): Poiană – Petruț, Sabău, A. Popa – Gavrilă (77, Jichici), D. Pop (84,Nagy), Susan, Pamfile (62, Giosu) – Popovici, Modan (77, Clej), O. Bulza.
CSM Reșița (antrenor Călin Cheregi): Zimmermann – Bărboianu, Ardei, Dudea, Fota (72, Breșneni) – Rimovecz, Velcotă (69, Dane) – Negru (46, R. Petre), Drăghiceanu, Chera – Gakou.
Așa s-a marcat unicul gol al meciului:
Gazdele și au asigurat victoria după o pasă în dreapa a lui Pop pentru Gavrilă. Acesta a centrat pe jos la 10 metri, de unde Pop a înscris cu un șut sec sub bară.

Șoimii Cheregi

Citește și: CSM Reșița a pierdut la limită în Vinerea Mare la… Ghiroda!
Călin Cheregi: „Am avut momentele noastre în care puteam lua deciziile corecte, mai ales în prima repriză. Important era să marcăm la ocaziile din startul meciului. Nu am făcut-o… Lipova a marcat golul pe  final de primă repriză. Este o echipă pragmatică. S-a închis foarte bine după ce au avut 1-0. O echipă solidă cu știința jocului. În serie sunt echipe bune, echilibrate. Oricine poate bate pe oricine, mai ales pe teren propriu.”
Miercuri, 3 mai este etapă intermediară. CSM Reșița – Ghiroda și Giarmata Vii, de la ora 18,00 în Valea Domanului.

sursa foto: Mihancea Miruna

Lasă un răspuns