CSM Reșița a pierdut la limită în Vinerea Mare la… Ghiroda!

CSM Reșița a pierdut la limită în Vinerea Mare la… Ghiroda!

CSM Reșița a pierdut la limită în Vinerea Mare la… Ghiroda! Rosonerii au înregistrat ieri primul eșec din play-off la Ghiroda. Chiar și așa, elevii lui Călin Cheregi se mențin la cinci puncte în fața celor de la Șoimii Lipova în lupta pentru un loc la meciul de baraj înliga a 2-a. Nici Lipova nu a excelat, a făcut o remiză la unu cu Chișineul Criș. În schimb, Ghiroda s-a apropiat la un punct distanță de Lipova.

CSM

CSC Ghiroda şi Giarmata Vii – Clubul Sportiv Muncitoresc Reșița 1-0 (1-0).
A marcat: Mancaș (42).
Liga 3 – Play-Off, Seria 8. Data: 2023-04-14 Ora: 17:00. Stadion: Emilian Pavel (Ghiroda – Timiş)
A: Vadana Sorin ( Cluj-Napoca) – Antal Csaba (Baciu – Cluj), Tasnady Janos Gyorgy ( Cluj-Napoca)
Observator de arbitri: Arsa Emil (Arad).
Delegat joc: Boros Petru (Oradea).
Așa s-a marcat unicul gol al partidei… 
Făgărășanu a centrat de pe flancul drept și Mancaș a reluat în plasă cu un voleu de la 10 metri.
CSC Ghiroda şi Giarmata Vii (antrenor Sorin Bălu): Mosoarcă – Bîrlovean (79, Datcu), Hescko, Stupu, Coroiu – Velcan, Vasluian (65, Precup) – Sporin, Schinteie, Mancaş, Făgărăşanu.
CSM
sursa foto: CSC Ghiroda și Giarmata Vii
Sorin Bălu: „O victorie pentru care am muncit, meritată și transpirată. Până la urmă, băieții mei au plâns în vestiar! Și eu cu ei… Le-am săus in săptămâna prempergptoare meciului, că atunci când îți propui mult și dai totul, cu minte, cu inima, mai devreme sau mai târziu vei fi răsplătit! În repriza a doua, oaspeții au exercitat o presiune fantastică, dar nu am cedat. Din punct de vedere tactic, am făcut un meci aproape perfect… Ne-am ţinut bine până la final şi am reuşit ceea ce ne-am propus. Doresc tuturor Sărbători Fericite şi un Paşte liniştit!”
Citește și: CSM Reșița a terminat campionatul regulat în fotoliul de lider!
CSM Reşiţa (antrenor Călin Cheregi): Zimmermann (cpt.) – Bărboianu, Dudea, Ardei, Rimovecz – Mensah (35, Velcotă), Breşneni (60, Fota) – Chera (80, Trancă), Drăghiceanu (46, Petre),  Negru –  Gakou (46, Dane).

CSM

Călin Cheregi: „O prima repriză slabă facută de noi, mult sub așteptările mele, mult sub ceea ce antrenăm și ceea ce am jucat până acum … și cu un gol primit în care am interpretat total greșit aceea fază. A fost o a 2-a repriză mai bună în care am controlat total ostilitățile. Din păcate rezultatul a rămas cel stabilit în prima repriză. Am avut ocazii multe în repriza a 2-a în care puteam cel puțin să egalăm dar din păcate pentru noi, rezultatul a rămas favorabil gazdelor!”

sursa foto: Miruna Mihancea

Lasă un răspuns