Sistemul medical, prioritate pentru Primăria Reșița și Consiliul Județean!

Primarul Reșiței, Ioan Popa, a susținut o conferință de presă, alături de Romeo Dunca, președintele Consiliului Județean Caraș-Severin. Aceasta a avut loc în curtea Staționarului 2 al Spitalului Județean de Urgență Reșița.

sursa foto facebook pagina Ioan Popa

Popa consideră de neconceput faptul că în anul 2020 o unitate medicală să fie încălzită cu lemn, așa că vor fi transferate către Consiliul Județean centralele pe gaz aflate în conservare, în punctele termice din Reșița.

sursa foto facebook pagina Ioan Popa

”Am pus la dispoziția spitalului și echipa de specialiști de la Termoserv, societate a primăriei, pentru a reface instalațiile deteriorate sau peticite rudimentar. Totodată, am avut discuții cu firma care trebuie să furnizeze noul aparat tomograf. După cum spuneam și în alte ieșiri publice, Spitalul Județean a fost foarte aproape să rateze această investiție pentru că nu a dispus resursa necesară pentru achitarea investiției, chiar dacă aceasta se va recupera în totalitate, în termen foarte scurt, din fondurile europene”, declară edilul.

sursa foto facebook pagina Ioan Popa

Primăria Reșița și Consiliul Județean vor colabora și în tot ce înseamnă gestionarea proiectelor de finanțare pe fonduri europene pentru modernizarea staționarelor 1 și 2.

ALEXANDRA PASCARIU

Lasă un răspuns