Partida restanță dintre CSM Reșița – Concordia Chiajna de astăzi a fost amânată cu 24 de ore!

Partida restanță dintre CSM Reșița – Concordia Chiajna de astăzi a fost amânată cu 24 de ore!

Astăzi, de la ora 14,00 trebuia să se dispute în Valea Domanului partida restanță din etapa a 10-a dintre CSM Reșița și Concordia Chiajna.

Cele două formații au fost programate inițial odată cu celelalte echipe din liga a II-a, dar rosso-nerii au avut probleme cu infectarea cu coronavirus fiind declarat focar de infecție de către Direcția de Sănătate Publică Caraș-Severin prin cele 10 cazuri de covid descoperite în urma testării.

Odată cu solicitarea facută de echipa din Valea Domanului de amânare a partidei, Fedrația Română de Fotbal a programat instant partida pentru astăzi de la ora 14,00.

Probleme sunt și la Concoirdia Chiajna drept pentru care echipa pregătită de Florin Bratu a solicitat astăzi amânarea partidei cu o zi toți din cauza legată de testarea cu covid a jucătorilor.

Partida a fost reprogramată pentru mâine, 12 noiembrie 2020, de la ora 14,00!

Trebuie enționat că echipa bucureșteană a avut și ea probleme recente legate de infectarea cu covid-19, înaintea meciului din Cupa României – turul IV, cu Dacia Moveni. Atunci antrenorul Florin Bratu și secundul său Viorel Ferfelea au fost depistați pozitiv împreună cu șase jucători, iar partida s-a disputat totuși, după izolare acelor 8 oficiali și jucători depistați pozitiv.

La ora actuală lucrurile au intrat în normal pentru partida de mânie, la CSM Reșița numai există focarul declarat la finalul lunii octombrie, acesta fiind declarat oficial închis de către Direcția de Sănătate Publică Caraș-Severin.

Pentru partida de mâine, CSM Reșița are doi jucători indisponibili, Dumitraș fără drept de joc fiind suspendat pentru cumul de cartonașe galbene și Lungu care are entorsă.

foto Alin Minteuan

Inedit este faptul că ambele echipe au schimbat antrenorul din varii motive, la CSM Reșița venind AlinMinteuan ân locul lui Alexandru Pelici, iar la Chiajna, Costel Orac șeful Centrului de Copii și Juniori a clubului va asigura interimatul după plecarea lui Florin Bratu de la echipă.

Înaintea meciului de mâine, CSM Reșița ocupă locul 18 în clasament, cu 7 puncte acumulate în 9 meciuri, în timp ce Concordia Chiajna se află două poziții avans, pe locul 16, cu 9 puncte strânse din zece partide disputate.

FLORIN ȘTIUBE

 

Lasă un răspuns