Romeo Dunca: „Nu toți din PMP sunt de dreapta! Faceți curățenie în propriul partid!”

Romeo Dunca: „Nu toți din PMP sunt de dreapta! Faceți curățenie în propriul partid!”

Eugen Tomac a fost membru în Camera Deputaților din patea PMP până în iunie 2019, în prezent este europarlamentar și membru în Consiliul Mondial Român. La o recentă emisiune electorală pe canalul public de televiziune, Tomac a prezentat o „știre din Parlament” pe care o consideră importantă.

„👉Singurul partid care nu a făcut, timp de 4 ani în Parlament, nicio înțelegere cu PSD este PMP.

Noi nu am avut niciodată nicio negociere cu PSD pentru nicio funcție.

M-a invitat Liviu Dragnea odată la discuții și l-am refuzat.

M-a invitat Ciolacu să facem majorități pentru funcții și l-am refuzat. Alții nu au rezistat și au mușcat din mărul otrăvit. Dîrcă este doar un caz, însă lista e lungă?”, a precizat Eugen Tomac.

#MișcămRomânia✌️ #fărăPSD👎

Toate bune și frumoase, numai că Romeo Dunca, președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, a avut o intervenție pertinentă față de cele prezentate public de Eugen Tomac făcând și „corecțiile” necesare adaptate la realitățile din teritoriu, cel puțin la nivelul Banatului de Munte.

„PMP e un partid de dreapta. Foarte adevărat!

Dar nu toți cei din acest partid sunt. Aici la noi, PMP -ul face alianțe și cu stânga dacă acestea rezolvă interesele d-lui Ionuț Popovici. Analizați situația alianțelor pentru majorități în Consiliul Local din comunele Carașului și veți vedea.

În 2016, PMP a făcut o alianță rușinoasă în Consiliul Județean Caraș-Severin în urma căreia PSD -ul lui Mocioalcă prin Silviu Hurduzeu a ajuns la putere.

În acest fel, jaful din banul public s-a împărțit între cei doi reprezentanți de partid.

Mocioalcă a păstrat influența la banii furați de la popor prin Direcția județeană de drumuri via Bejeriță, Știka și firmele de sub influența lor, iar PMP-ul prin Ionuț Popovici a făcut regulile la DGASPC.

În acest fel, această direcție a ajuns să adăpostească persoane care nu au nici o treabă cu protecția socială încasand salarii nemeritate.

Persoanele asistate, prin scheme de hoție nerușinată au ajuns să extragă din bugetul unui județ vandalizat până la 6000 euro/asistat. Trist e că o mare parte din sume nu au servit persoana asistată, ci doar asocierea canceroasă gestionată de reprezentantul PMP.

Din acest motiv d-le Tormac, deși m-ati convins că dumneavoastră și marea majoritate a PMP-ului sunteți persoane oneste, puteți face astfel de afirmații numai după ce vă faceți curățenie în propriul partid.

Ce folos că în parlament nu, dacă în teritoriu da.…”

Nimic mai adevărat…

 

Lasă un răspuns