Repriză albă, repriză neagră… la Lupac!

Repriză albă, repriză neagră… la Lupac!

Repriză albă, repriză neagră… La Lupac!

Voința Lupac a înregistrat al doilea eșec din play-off și tot într-un meci disputat acasă. A fost rândul celor de la Aurul Brad să plece cu 3 puncte de pe stadionul Voința. Victoria aurarilor hunedoreni a fost obținută în minutele de prelungire și oarecum împotriva cursului jocului.

AFC Voința Lupac – CSA Aurul Brad 1-2 (1-0).
Au marcat: Jinga (28) – Leahă (64), Tecsi (90+1).
AFC Voința Lupac (antrenor Adrian Enășescu): Petruț – Banac, Giurică (87, Caia), Săndescu, Dalea – Kawagoe, Danci (cpt.) – Cega (76, Cristodulo), Jinga – Urdea, Avramovici.
CSA Aurul Brad (antrenor Ioan Petcu): Iancău – Leucean, Șoit, R. Cristian, Miclean (53, Pașca; 90+3 Mihăesc)) – Achim, Bostan – Leahă, Trascan, Almășan (76, Filipaș) – Tecsi.
Partida a fost una specifică ligii a III-a, fără veleități deosebite, dar ambele combatante și-au dorit victoria. Croații au deschis scorul după o fază clasică de antrenament, degajare lungă Petruț în jumătatea de teren a brădenilor, deviere cu capul pe spate a lui Avramovici și Jinga a înscris după o incursiune în viteză în careu. Ema Jinga a finalizat cu un șut pe jos la colțul lung în dreapta portarului Iancău,
Inedit este faptul că Petruț a apărat o lovitură de pedeapsă în minutul 42. Robert Cristian a executat puternic în dreapta lui Petruț care a intuit intenția hunedoareanului.
În repriza a doua, hunedorenii au întors rezultatul, primă dată la golul lui Leahă, care a profitat de indecizia defensivei și a trimis un lob de la bara a doua la colțul lung în dreapta lui Petruț. Iar ca repriza să devină una „neagră”, ca rezultat pentru Lupac, Tecsi a înscris în minutele de prelungire ale partidei.

Repriză -Adrian Enășescu

Citește și: „Bursucul” aruncă bomba în vestiar… Înaintea derbiului cu Voința Lupac…
Adrian Enășescu: „ Sunt convins că din etapa viitoare o să ne spălăm păcatele!”
„Este foarte frustant că am pierdut acasă cu Aurul Brad, în contextul în care am avut foarte multe ocazii pe toate durata jocului. Am deschis scorul, dar în final am fost învinși. Ca un exemplu oaspeții au avut lovitura de începere și noi am avut prima ocazie de gol în secunda 30. O ocazie monumentală pe care portarul Iancău a scos mingea de sub bară. Șirul ocaziilor au continuat pe tot parcursul jocului. Consider că am avut o atitudine bună vizavi de joc, ne-am creat ocazii, am construit… Din păcate, ca și la jocul cu Pandurii pe care l-am pierdut tot acasă, am avut de suferit la finalizare.
Ne-a lipsit inspirația în fața porții. Îmi pare rău că nu am reușit să ne distanțăm în față acolo… A fost o ocazie bună pe care am ratat-o din păcate! Sper și sunt convins că vom reveni mai puternici, așa cum am făcut-o de fiecare dată. Trebuie să ținem capul sus… înfrângerile sunt ale noastre, ni le asumăm… Din păcate, se întâmplă în fotbal. Nu ocolește nicio echipă fie ea la orice nivel. Așa cum sunt asumate și victoriile. Sunt convins că din etapa viitoare o să ne spălăm din păcatele noastre. Trebuie să mergem înainte…”

foto articol: captură foto – după video Sorin Mihancea (facebook)

Lasă un răspuns