Cel mai bun olimpic român la limba franceză este elev al Liceului Hercules! Nicușor Dan  Dancău este fala cărășenilor!

Cel mai bun olimpic român la limba franceză este elev al Liceului Hercules! Nicușor Dan  Dancău este fala cărășenilor!
Cel mai bun olimpic român la limba franceză este elev al Liceului Hercules! Nicușor Dan Dancău este fala cărășenilor, elev al Liceului Hercules din Băile Herculane. El  este câștigătorul premiului I la Olimpiada Națională de Limba Franceză.
Concursul din acest an s-a desfășurat la Cluj -Napoca. Este o mare onoare pentru județ, dar mai ales pentru orașul stațiune și unitatea de învățământ din Băile Herculane.
Elevul olimpic, Nicușor Dan Dancău și profesorul coordonator Ileana Ciobanu au fost primiți cu mult fast în sala de consiliu a Primăriei Băile Herculane. Cei doi eroi locali au fost felicitați și premiați pentru rezultatul extraordinar obținut de către Primăria Orașului Băile Herculane și de către primarul orașului Băile Herculane, Cristian Miclău.
Au fost prezenți la eveniment directorul Liceului Hercules, prof. Anda Sain, directorul adjunct a liceului, prof. Bariț Camelia, familia lui Nicușor și prieteni ai elevului. Daniel Buru  a condus festivitatea de premiere, cum numai el știe să o facă în stilu-i profesionist.  La festivitatea de premiere au participat și funcționari din Primărie.
După intonarea imnului academic Gaudeamus, Cristian Miclău a felicitat performanța extraordinară a lui Nicușor și a profesorului îndrumător, Ileana Ciobanu. Edilul le-a transmis mândria și onoarea pe care performanța celor doi a adus-o orașului Băile Herculane.
Citește și: Cristian Miclău: „Stațiunea Băile Herculane a devenit membră a Asociației Orașelor Termale Istorice din Europa!”
La rândul său, Prof. Anda Sain a ținut un discurs emoționant de felicitare. Și-a exprimat dorința că acest rezultat să îi motiveze pe cât mai mulți elevi ai liceului să performeze la învățătură. Elevul Nicușor Dan  Dancău și prof. Ileana Ciobanu au arătat că DACĂ VREI POȚI LA BĂILE HERCULANE!!!
Cel mai bun
foto: primăria Băile Herculane
Dascălul Ileana Ciobanu a povestit asistenței aventura de ani de zile de pregătire la limba franceză care a dus la acest rezultat remarcabil. L-a felicitat pe Nicușor pentru perseverență.
„Noi am ținut să o felicităm pe dânsa pentru că aceste rezultate se obțin in echipă, iar dumneaei împreună cu Nicușor au fost anul acesta echipa câștigătoare”, a spus Cristian Miclău.
De asemenea Nicușor Dancău este implicat alături de grupul de voluntari Copiii lui Hercules. Elevul olimpic a luat parte la organizarea Festivalului Hercules, la ecologizări și la alte activități ale grupului.
Cel mai bun
foto: primăria Băile Herculane

Rezultatul de aur al lui Nicușor Dancău dovedește că se poate face performanță la Liceul Hercules din Băile Herculane. Este de remarcat faptul că anul acesta elevii liceului Hercules au obținut mai multe rezultate extraordinare.

Tot la limba franceză în coordonarea doamnei profesoare Ileana Ciobanu, eleva Mihu Raisa-Andana a obținut premiul II la Olimpiada Județeană. Eleva Dina Anamaria a obținut mențiune.
Fetele de la echipa de handbal au câștigat Olimpiada Județeană la Handbal și s-au clasat pe locul 3 la faza zonală. Au câștigat și play-off-ul B la Cupa Praga.
La Olimpiada Județeană de Limba și Literatura Română s-au obținut de asemenea rezultate remarcabile:
– În coordonarea doamnei profesoare Urdes Mihaela elevele Ronndt Maria-Wilhelmina a obținut mențiune.
– În coordonarea doamnei profesoare Cincheză Oana eleva Păuna Andreea Izabell a obținut de asemenea mențiune.
La olimpiada ”Lectura ca abilitate de viață” elevele Ion Ana-Maria Elisa coordonată de doamna profesoara Cincheză Oana și Iordache Mădălina Gabriela coordonată de doamna profesoară Mihaela Urdeș au luat fiecare mențiune.
Amintim că tot anul acesta eleva Porumb Sara a luat și ea nota 9 și mențiune la Olimpiada Județeană de Religie în coordonarea doamnei profesoare Giurgiu Georgeta.
Toate aceste rezultate într-un an arată că DA… DACĂ VREI POȚI LA BAILE HERCULANE!!!
Felicitări tuturor!!!
Felicitări Nicușor Dancău!!!

Lasă un răspuns