After School gratuit la Colegiul Mircea Eliade Reșița pentru clasa pregătitoare!

After School gratuit la Colegiul Mircea Eliade Reșița pentru clasa pregătitoare!

After School gratuit la Colegiul Mircea Eliade Reșița pentru clasa pregătitoare! E- Egalitate; L-Loialitate; I- Implicare; A-Afectivitate; D- Dăruire , E- Empatie. Într- un cuvânt – Eliade.

Colegiul Național ” Mircea Eliade ” – O școală pentru toți, o școală pentru fiecare.
O școală care oferă oportunități pentru studiu și șanse egale elevilor la nivel primar, gimnazial și liceal.Climatul existent în școală este deschis, caracterizat prin dinamism, fiind în același timp un climat stimulativ care oferă satisfacții.
Pentru fiecare nivel de școlarizare , școală dispune de întregul material curricular , programele disciplinelor opționale fiind elaborate de către cadrele didactice și avizate în fiecare an școlar de inspectorul de specialitate din cadrul ISJ C.S.
Am considerat necesar să transmitem părinților că succesul copiilor va fi asigurat prin : participarea directă a elevilor în procesul de învățare, libertatea de exprimare, spații atractive pentru desfășurarea activității , iar elementul de noutate pentru anul școlar 2023- 2024 este unul fără egal în județ, constând în After school gratuit, care va cuprinde și multe activități sportive și recreative plăcute copiilor. Pe lângă clasele de învățământ tradițional cu After School gratuit, la Colegiul Mircea Eliade Reșița mai figurează și clase de Steep by Steep, unice în cartierul Govândari, elevii stând cu cadre didactice până la ora 16, la fel, în mod gratuit. Domnul director Marius Cornici ne- a spus că oferta educațională pentru clasele de pregătitoare este unică și imbatabilă datorită facilităților create dar și calității cadrelor didactice.
Citește și: Oferta educațională pentru clasa a IX-a, la Colegiul Național „Mircea Eliade” Reșița, una care garantează succesul școlar!
Performanța educațională a Colegiului Național ” Mircea Eliade ” , este realizată și prin prezența unui corp profesoral competent, prin promovarea unei viziuni moderne privind actul de predare- învățare precum și prin asigurarea unei baze materiale didactice complexe și competitive.
Relațiile de colaborare dintre profesori și părinți întăresc identitatea școlii și sporesc prestigiul instituțional și personal al celor implicați, dau un sens de utilitate timpului petrecut împreună și deschid perspectiva umor preocupări informale cu valoare formative.
În școală predomină o atmosferă primitoare și expresivă, plasând la vedere materiale promoționale, produse ale activității elevilor școlii( intervenții în media, întruniri, festivități).
Participarea elevilor îndrumați de cadrele didactice la concursuri naționale ce vizează activitatea educativă , constituie exemple de bună practică în promovarea imaginii școlii în comunitate.

Lasă un răspuns