Pe urmele hoților de curent electric!

Pe urmele hoților de curent electric!

În această dimineață, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Reșița – județul Caraș Severin pun în executare 26 de mandate de percheziție domiciliară, în municipiul Reșița, într-o cauza penală instrumentată sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșița.

Totodată, vor fi puse în executare 26 de mandate de aducere.

La nivelul Poliției Municipiului Reșița – Biroul de Investigații Criminale, se află în lucru un dosar penal, având ca obiect mai multe plângeri penale din partea furnizorului de energie electrică.

În cauză, se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de furt și executarea sau folosirea de instalații clandestine, în scopul racordării directe la rețeaua de energie electrică sau pentru ocolirea echipamentelor de măsurare.

La percheziții participă polițiști din cadrul I.P.J. Caraș-Severin, luptători S.A.S.,  jandarmi din cadrul I.J.J. Caraș-Severin și Grupării Mobile de Jandarmi Timișoara, precum și polițiști locali din Poliția Locală Reșița.

Datele ne-au fost furnizate de către Inspectoratul de Poliție Caraș-Severin, transmise de către purtătorul de cuvânt, Inspector Principal de Poliție, Alina-Elena Boeru.

Lasă un răspuns