Mundo Reșița la un pas să încurce … Anina

Mundo Reșița la un pas să încurce … Anina
Mundo Reșița a fost la un pas, mai bine spus 15 minute de joc, să încurce Anina. Nici Magica Balta Caransebeș nu a avut o misiune ușoară pe teren propriu în fața celor de la Rapid Buchin. 

Rezultatele etapei 14 Liga a IV-a AJF Caraș-Severin
CSO Anina – ACS Mundo Reșița 2-0 (0-0)
Liviu Străin (75), Vlad Iulian (86).
CS Moldova Nouă – ACS 2017 Slatina Timiș 0-0
CS Oravița – CS Oțelu Roșu 10-1 (6-1)
Covaci Traian (5 și 84), Covaci Constantin (6 și 8), Halas (22 și 50), Băcilă (31), Iovanovici (43), Purea (47 și 58) – Tudosie (33).
ACS Magica Balta Caransebeș – ACS Rapid Buchin 3-1 (0-1)
Negrei (57, din 11 metri și 89), Anghel (87) – Enache (45).
ACS Nera Bozovici – AS Foresta Armeniş
AS Banatul Ocna de Fier – AS Recolta Rafnic 5-2 (1-2)
Verdeț (10), Dömöndi (66), Doană (70), Roșu (79), Silviu Nicolici (90) – Cega (27), Nicolae (32).

Mundo

Etapa viitoare, a 15-a (9-10 aprilie): ACS Mundo Resita – CS Moldova Nouă; ACS 2017 Slatina Timiș – CS Oravița; CS Oțelu Roșu – ACS Magica Balta Caransebeș; ACS Rapid Buchin – ACS Nera Bozovici; AS Foresta Armeniş – AS Banatul Ocna de Fier; AS Recolta Rafnic – CSO Anina.

CSO Anina – Mundo Reșița.

Anina era favorita partidei fiind echipa clasată pe locul doi. Pe cale de consecință, Liviu Străin și ai lui au considerat că s epot impune de la sine. Au reușit să câștige cu 2-0 cu ambele goluri marcate pe final de joc prin Liviu Străin și Vlad Iulian. Ultimul este proaspăt ginerică, ocazie cu care-i spunem și „Casă de Piatră”.
Ioan Badea (antrenor CSO Anina): „Un meci foarte greu contra unei echipe, Mundo Reșița, care creste de la meci la meci sub comanda lui Cristi Chitucea. Chiar daca jucătorii noștri au luat meciul că fiind ușor, după multe, multe ratări am reușit să câștigăm pe final de meci.
A fost o victorie muncită, care ne-a demonstrat că nici un meci nu trebuie tratat că fiind ușor, indiferent cu cine jucăm. Cel mai important este,însă, victoria care ne ține pe locul 2, la 3 puncte de primul loc”.
Cristian Chitucea (antrenor Mundo): „Am avut doar 3 seniori titulari, din care unul (Marius Puiu) a părăsit terenul accidentat, după doar 10 minute. Tânăra noastră echipă a confirmat panta ascendentă pe care se află! Mulțumim seniorilor și felicitări tinerilor noștri jucători. Suntem pe drumul cel bun!

Citește și: Liga a IV-a: Magica și Anina, urmărire ca în filmele de acțiune

CS Moldova Nouă – Slatina Timiș.

O partidă aprig disputată chiar dacă s-a încheiat cu o remiză albă. Elevii lui Ioan Neagu au blocat foarte bine traseele echipei gazdă către poarta gugulană. De partea cealaltă, echipa de pe Clisura Dunării nu a reușit să înscrie în poarta gugulană. A fost o partidă tipică ligii a IV-a.

CS Oravița – CS Oțelu Roșu.

Elevii lui Ciprian Macovei s-au impus la scor după ce la paiză au condus cu 6-1. Ba mai mult, primele trei goluri ale amfitrionilor a venit în interval de patru minute, 5-8, grație golurilor fraților Covaci, Constantin și Traian.
Ciprian Macovei (CS Oravița): „Un meci pe care ni l-am făcut ușor din start. Patru jucători cei mai experimentați au reușit și câte o dublă. Constantin și Traian Covaci, Halas și Purea.

Mundo CS OravițaIoan Constantin Marcu (antrenor Oțelu Roșu): „Nu puteam emite pretenții ca rezultat la Oravița. Noi am fost unsprezece de toți. Am avut lipsă patru titulari. Am jucat cu jucători de 2006 și 2007. Însă știși ceva. În ciuda scorul căștigătorii pe teren lung suntem noi cei de la Oțelu Roșu!”

Magica Caransebeș vs. Buchin.

Partida de pe Balta Sărată nu a fost una ușoară pentru elevii lui Ion Bica (Magica). Chiar în preziua partidei, Dragu Ghena (Buchin) a fost sigur că va face un meci bun la Caransebeș. „Sincer, o să vezi ce surpriză le pregătesc celor de la Magica… O să forțez victoria. Știu cum să mă apăr cu ei. Numai să-i țină „benzina” pe băieți…”. Duminică la ora jocului, la pauză avea să fie 0-1, după golul lui Darius Enache. Eroul gazdelor avea să fie însă Negrei Gorița, autorul unei duble, cu primul gol marcat din penalti. Tot Negrei este cel care a închis tabela în penultimul minut de joc.

Mundo Banatul Ocna de

AS Banatul Ocna de Fier – AS Recolta Rafnic.

O partidă disputată, cu răsturnări de situație. Amfitrionii au deschis scorul prin Verdeț, dar până la pauză, elevii lui Hoța Petrovici (Rafnic) au condus cu 2-1! Istoria partidei s-a scris în mitanul secund, după minutul 66. Gazdele au înscris câte un gol prin jucătorii reprezentativi, Dömöndi (66), Doană (70), Roșu (79) și Silviu Nicolici (90).

Echipa din Armeniș nu s-a prezentat la terenul din Bozovici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *