Lupac a obținut o remiză albă la Cărbunești

Lupac a obținut o remiză albă la Cărbunești
Lupac a obținut o remiză albă la Cărbunești

Play-out Liga 3-a. Serie 7. Stadion: Cristinel Răducan (Târgu Cărbuneşti – Gorj).

Arbitri: Dan Razvan – Talpoș Marius, Humița Cismaș Malac Roxana (toți din Timișoara).

Data: 2024-04-19 Ora: 17:00.

Observatori arbitri: Roșu Eugen (Râmnicu Vâlcea).

Delegat de joc FRF: Ologeanu Nicolae Valentin (Alexandria).

Lupac a obținut o remiză albă la Cărbunești

Gilortul (antrenor Mario Găman): Oprița (55’ Iuțalîm) – Bărănescu, Gheorghe, Dănescu, Lazăr (63’ Popescu) – Brujan (55’ Dănăricu), Avrămescu (cpt), Habet – Săulescu (55’ Gîlcescu), Roncea, Pîrcălabu. Pe bancă: Pătrășcoiu, Marica, Șchiopu.
Cartonașe galbene: Dănescu, Brujan, Roncea
Voința (antrenor Mircea Manu): Randelovic – Marius Musteța, Giurică, Banac (cpt), Vădrariu (57’ Dalea) – Canea, Tudor – Burcea, Balint, Marian Musteța (73’ Jinga) – Avramovici. Pe bancă: Păsule – Săndescu, Stoia, Mihaly, Ivașcu.
Cartonașe galbene: Tudor, Giurică, Marian Musteța, Marius Musteța, Balint.
A fost o partidă derby în care Voința Lupac ar fi avut șansa să se apropie de gorjeni la trei puncte în varianta unei victorii croate. În final, a fost o remiză albă obținută într-un meci de uzură în care ambele formații s-au anihilat reciproc.
Voința Lupac a avut și absențe importante în primul unsprezece. Cap de listă a fost căpitanul consacrat Săndescu și fundașul Stoia. În minutul 90+1, portarul Randelovici a parat și o lovitură de la unsprezece metri executată de Avrămescu.
Lupac a obținut o remiză albă la Cărbunești
„Meciul de la Gilortul Târgu Cărbunești a fost unul greu, de luptă și de sacrificiu. Din fericire, pot spune că s-a terminat 0-0.
Am fi vrut să câștigăm, dar una peste alta, pot spune că este un punct câștigat, având în vedere toate situațiile care ne-au fost defavorabile.
Am plecat în deplasarea de la Cărbunești cu cinci jucători accidentați, doar 16 am avut pe foaia de joc. Încă din startul jocului am fost privați de doi jucători importanți, de căpitanul Săndescu și Stoia.

Lupac a obținut o remiză albă la Cărbunești. Manu Mircea

Am început meciul un pic dezorientați, am încercat să aliniez un prim 11 competitiv, dar chiar și așa s-a văzut un dezechilibru în echipa noastră, între cele două compartimente, cel defensiv și cel ofensiv. Cu timpul am echilibrat jocul.
S-a terminat prima repriză cu un plus pentru adversarii noștri. Și-au creat câteva ocazii favorabile. În repriza secundă am ratat în situație de unu la unu cu portarul advers. Pot spune că lipsa de experiență a tinerilor jucători a făcut ca să ratăm.
În repriza secundă am avut un ritm susținut. Am reușit să punem probleme echipei adverse.
În minutul 90, Gilortul a primit un penalty discutabil, dar portarul nostru și-a făcut datoria. A reușit să apere. A fost un punct câștigat, muncit, deoarece știam că puține echipe pot lua punct sau puncte de la Cărbunești.
Sunt bucuros de faptul că nu am primit gol, blocul defensiv a început să-și facă treaba. Suntem o nucă tare în apărare.
Mă bucur că nu am pierdut. Am reușit să închidem foarte bine spațiile. Urmează jocul de acasă cu Turceni și sperăm că-l vom câștiga. Sper că vor intra și jucătorii accidentați, Ne dorim să atingem obiectivul, acela de-a fi pe primul loc în play-out.”
#împreunăsuntemmaiputernici
sursa foto: Gilortul Târgu Cărbunești (facebook).

Lasă un răspuns