Gustul dulce al revanșei…

Gustul dulce al revanșei…

Gustul dulce al revanșei…

CSM Reșița s-a câștigat la limită de 1-0 în fața celor de la Campionii FC Argeș, o frumoasă victorie revanșă pentru eșecul tot cu 0-1 din sezonul regular, tot pe terenul din Mioveni.

Gustul dulce al revanșei...

CAMPIONII FC ARGEŞ – CSM REȘIȚA 0-1 (0-1)
20 aprilie 2024, ora 11,00, stadion Orăşenesc (Mioveni – Argeş).
A marcat: Ciprian Rus (90, din lovitură de pedeapsă).
CFC Argeș (antrenor Eugen Neagoe): Straton – Esteban Orosco, Balaur, M. Tudose – Tofan (cpt.), Dinoci (76, I. Nortey), Rădescu, Andrei Șerban (46, Robert Boboc ) – P. Petrescu, Bogdan. Rusu (76, M. Angelov), Buhăcianu (65, P. Dulcea).Pe bancă: Micle – Mitoi, R. Ciuciulete, A. Mircea, Y. Pîrvu.

Gustul dulce al revanșei...

CSM Reșița (antrenor Flavius Stoican): Căpățână – Erico da Silva, Elton da Silva, Rimovecz – Gomboș (63, Doană), Dudea (cpt.), Damian Isac (87, Napoleone), Fota (87, Chera) – Lascu, Drăghiceanu (87, Ciprian Rus), Andrei Burlacu (79, Alexandru Negru). Pe bancă: Mereu – Dolghi, Bărboianu, Alexandru Sabău.

Gustul dulce al revanșei...

Arbitri : Marius Daniel Bădoiu (Craiova) – Răzvan Claudiu Tudor (Bucureşti), Barna Tamaș Biro (Cernat – Covasna). Arbitru de rezervă: Theodor Oancea Stănică (Bucureşti).
Observator arbitri: Bogdan Velicu (Bucureşti). Delegat de joc FRF: Mihai Prunariu (Târgu Jiu).
Citește și: Rosonerii au devenit liderii seriei A din play-out!
Unicul gol al partidei a venit în final…
Victoria rosonerilor a venit în ultimul minut de joc dinlovitură de pedeapsă. Alexandru Negru a primit o diagonală din propriul teren, a pătruns în careu de pe flancul stâng și la 12 metri a fost oprit prin alunecare de Tofan care i-a „luat” și piciorul rosonerului. Lovitura de la 11 metri a fost executată de către Ciprian Rus, tare în vinclu din dreapta portarului Straton, plecat pe colț opus.

Gustul dulce al revanșei...

Alb-violeții au început partida în trombă, cu o bară transversală chiar din minutul 2 la capul lui Tofan. Au urmat oportunitățile lui Petrescu (3), Buhăcianu (30 și 31) și din nou Tofan (37). Elevii lui Flavius Stoican se puteau impune mai rapid la ocaziile lui Drăghiceanu (7), Lascu (43) și Burlacu (70).

Stoican: „FC Argeș a avut șapte fotbaliști în teren care au jucat în Liga 1. Cu atât a fost mai mare bucuria noastră că am reușit să ne întoarcem la Reșița cu toate cele trei puncte!” 
„Este important pentru noi că am obținut o victorie muncită, contra unei adversare care are în componență jucători valoroși. M-am uitat pe foaia de start și FC Argeș a avut șapte fotbaliști în teren care au jucat în Liga 1. Cu atât a fost mai mare bucuria noastră că am reușit să ne întoarcem la Reșița cu toate cele trei puncte. Ca și meci pot spune că a fost unul echilibrat și a fost deschis oricărui rezultat.
Am avut și noi în prima parte situații de a marca, au avut și ei în repriza a doua, dar până la urmă fotbalul ne-a răsplătit. Am fost motivați, dornici de victorie, iar jucătorii care au intrat în teren de pe bancă au schimbat soarta jocului. Mă refer aici în special la Alexandru Negru și la Ciprian Rus. Mai avem încă două meciuri și vreau să rămânem la fel de conectați.

Ne-am impus un obiectiv îndrăzneț și ne dorim să terminăm cât mai sus în acest play-out. Cred că jocul a avut un ritm destul de bun pentru nivelul Ligii 2. Trebuie să îmbunătățim lucrurile care n-au funcționat în echipa noastră, deoarece ne dorim să avem ocazii, fără ca adversarul să aibă prea multe situații. Sunt momente în timpul jocului când intervine oboseala și crisparea, dar cred că odată cu definitivarea lotului pentru sezonul viitor vom pune la punct toate aceste aspecte.
Am câștigat acest meci, ne bucurăm, dar trebuie să fim reținuți, deoarece mai avem două meciuri importante. Toate lumea își dorește să devenim o echipă cu drept de promovare și știu că se fac eforturi foarte mari în acest sens. Din punct de vedere sportiv, suntem atenți la lot și-l vom îmbunătăți. Vrem să avem o echipă solidă și să dominăm adversarii. Mi-am plăcut cum a arătat echipa mea la acest meci cu FC Argeș!”
CSM Reșița și-a atins obiectivul și la Mioveni asigurându-și alte trei puncte care o menține liderul grupei A din play-out.

Lasă un răspuns