Mircea Manu: „Ocaziile se răzbună mereu! Dacă nu dai tu gol, te pedepsește adversarul!”

Mircea Manu: „Ocaziile se răzbună mereu! Dacă nu dai tu gol, te pedepsește adversarul!”

Mircea Manu: „Ocaziile se răzbună mereu! Dacă nu dai tu gol, te pedepsește adversarul!”

AFC Voinţa LupacUniversitatea Craiova 2 scor 2-3 (2-2)
Au marcat: Bogdan Burcea (12), Alexandru Giurică (38) respectiv Cosmin Stana (22), David Barbu (36), Rareș Tomșa (90+1).
Liga 3 – Play-Out, Seria 7. Data: 12 aprilie 202. Ora: 17:00. Stadion: Voinţa (Lupac).
Arbitri: Scrob Radu (Alba Iulia – Alba)- Pantea Sebastian (Arad), Șușcă Nicoleta Elena (Arad)
Observatori de arbitri: Faniță Constantin (Timişoara). Delegat de joc FRF : Găman Sorin Sergiu (Târgu Jiu).

Mircea Manu: „Ocaziile se răzbună mereu, dacă nu dai tu te pedepsește adversarul”

AFC Voința Lupac (antrenor Mircea Manu): Randelovici – Mihaly (55, Canea), Banac, Săndescu, Vădrariu (46, Stoia) – Burcea (77, Jinga), Tudor – Balint, Giurică, Marian Musteța (72, Militaru) – Avramovici (77, Dalea).
Pe bancă: Păsule – Circa, Marius Musteța.
Universitatea Craiova 2 (antrenor Corneliu Papură): Goga – Gașpar, Tomasec, Mend, Nițuică – Lăpădetescu, Stana – Chifa, Bușa – Ninaci, Barbu. Pe bancă: Măluțan Pancu, Mario Balaci, Domnu, Ciolacu, Vancea, Rădulescu, Petculescu. Tomșa.

Mircea Manu: „Ocaziile se răzbună mereu, dacă nu dai tu te pedepsește adversarul”

Așa s-au înscris golurile pe „Voința”…
1-0.Croații au deschis scorul prin Burcea, care a trimis un șut pe jos la colțul lung de la prima bară după un șut centrare de pe flancul drept a lui Musteța.
1-1: Bușa a pătruns în viteză în careu pe flancul drept și i-a pasat luiStana, care a înscris cu un șut de la 12 metri pe jos, zona centrală.
1-2: Golul doi l-a avut la finalizare pe David Barbu cu un șut din interiorul careului de la 9 metri ulor lateral stânga, duop o pasă a lui Ninaș.
2-2: Elevii lui Manu au egalat la doi, prin Giurică după un șut boltă de la 35 de metri și o degajarea greșită a portarului Goga.
2-3: Golul victoriei oltenilor a venit în ultimul minut de joc după o combinație Barbu -Tomșa pe flancul stâng. Tomșa a finalizat cu un șut din careu la colțul lung.

Citește și: Mircea Manu, după remiza de la Craiova: „Este luna cadourilor la Lupac! Pierdem puncte după ce avem partidele la mâna noastră!”

Mircea Manu: „Am întâlnit Universitatea Craiova 2, un adversar cu adevărat greu cum se spune în fotbal! Este o echipă competitivă care are un manager cu nume și cu un CV care nu mai trebuie nici o prezentare, în numele lui Corneliu Papură!
Știam pe cine întâlnim locul 1 din play-out și totuși spun ca ne-am făcut destul de bine temele! Cunoșteam foarte bine sistemul 1-4-4-3 ceea ce l- am studiat la Coverciano. Eram conștient ce este un sistem în care se marchează multe goluri, dar și care dacă nu ești foarte bine echilibrat pe organizare defensivă și tranziția negativa poți să rămâi descoperit și riști să primești gol .
Am început foarte bine jocul. Le-am spus jucătorilor mei că o să-i surprindem mereu pe tranziția noastră pozitivă. Am deschis deschis scorul prin Marian Mustetea după acelasi bun traseu ceea ce-l lucrăm la antrenamente.
Din păcate am fost surprinși pe flancul nostru stâng și ne-am văzut egalați la 1.… Le-am cerut băieților să fie mai agresivi, să atacăm mereu cu echilibru, să ocupăm bine toate spațiile și să reușim să ne creăm din nou oportunități de gol.
Am lovit din nou bara transversală prin Giurică, iar cum ocaziile se răzbună am fost conduși cu 2-1 pe aceiași nesincronizare în flancul nostru stâng. Am reușit însă să ne adunăm imediat. Am schimbat mijlocașii laterali cel din stânga în dreapta…. Si am reușit să egalăm printr-un super gol a lui Giurică. Am intrat la pauză la egalitate. Se părea că înțelegem ceea ce avem de făcut în a 2-a repriză. Am reușit să-i închidem foarte bine chiar să ne creăm din nou ocazii clare de gol, însă nu reușim să concretizăm atât prin Avramovici, Stoia, Militaru.
Din păcate, Mihaly s-a accidentat și am fost nevoiți să improvizăm acolo în apărare, prin Canea fundaș lateral. Patrick a intrat foarte bine în joc, însă ne-am văzut surprinși acolo în minutul 89 și am fost înfrânți cu 3-2… Se pare că este adevărată zicala că „ocaziile se răzbună mereu, dacă nu dai tu te pedepsește adversarul…”

Lasă un răspuns