Rosonerii au devenit liderii seriei A din play-out!

Rosonerii au devenit liderii seriei A din play-out!

Rosonerii au devenit liderii seriei A din play-out!

CSM REȘIȚA – METALOGLOBUS BUCUREŞTI  2-1 (1-0).
Au marcat: 1-0: Rimovecz (22); 2-0: Drăghiceanu (50)- din 11 metri; 2-1 Manolache (75).
Liga 2. Play-out. Etapa a 3-a. Ora 11:00. Stadion: ”Mircea Chivu” (Reşiţa).
Arbitri: Marius Omuţ (Satu Mare) – Daniel Nagy (Mediaş), Lucian Tănase (Piteşti). Arbitru de rezervă: Cătălin Aurelian Flonta (Cluj-Napoca).
Observator arbitri: Zaharie Ciev (Timişoara). Delegat joc FRF: Romeo Malac (Timişoara).
CSM Reșița (antrenor Flavius Stoican : Căpățână – Bărboianu, Erico da Silva (80, Elton Da Silva), Rimovecz, Fota – Dudea (cpt.), Damian Isac – Drăghiceanu (69, Chera), Doană (80. Cega), Andrei Burlacu (80. Ciprina Rus) – Lascu (64, Mensah). Pe bancă: Mereu – Alexandru Negru, Francisc Cristea, Alexandru Sabău.
Cartonașe galbene: Mensah (70), Cega (90+5).

Metaloglobus (antrenor Ianis Zizu): Gavrilaș (46 Nedelcovici) – Kouadio, Cazan, Caramalău (cpt.), Robert Neacșu – Cruceru (46, Milea), Issah, Alexandru Gheorghe – Liș (46, Sârbu) , Huiban (46, Zakir), Luca Manolache. Pe bancă: Adrian Sîrbu, Mihăilă, Gabriel Pătrașcu, Pancișin, Vlad Bogdan, Marica.
Cartonașe galbene: Cruceru (24), Zakir (65), Florea Daniel (antrenor secund).

Așa s-au marcat golurile în Valea Domanului…
1-0: Internaționalul de tineret, Sergiu Rimovecz a fost omul potrivit la locul potrivit în zoba centrală la 8 metri și a finalizat cu un șut la colțul scurt după o centrare de la flancul stâng și devierea lui Erico de Silva, cu toată opoziția fundașului central Cazan.
2-0: Ianis Doană a fost faultat în careu la colțul careului mare lateral dreapta. Lovitura de pedeapsă a fost transformată cu precizie de către Marian Drăghiceanu, șut în vinclu din stânga portarului plecat în plonjon pe colț opus.
2-1: Luca Manolache a redus din diferență cu un șuc sec de la 11 metri, după o pasă de pe parea dreaptă și o respingere neglijență a defensivei reșițene.
Citește și: Este sâmbătă! CSM Reșița are meci în Vale!

**********

CSM Reșița s-a impus în Valea Domanului înr-un joc precis, în care nu s-a pus problema învingătorului. Pe final de joc au existat momente bune de joc în care argintul viu, Nicușor Fota a demonstrat că are aceleași veleități de jucător pe profil ofensiv, care și pe profil defensiv. Nu a reușit să înscrie pentru 3-1, portarul Nedelovici opunându-se reușitei fundașului reșițean.
Mai trebuie spus că bucureștenii au avut fdoar o ocazie evidentă de gol prin Milea (61) și o posesie superioară pe final de joc. Numai că aceasta s-a datorat tocmai „cadoului otrăvit” oferit de Flavius Stoican lui Ianis Zicu, dar machedonul a avut reacție. Zicu a fost foarte precaut, a intuit intenția omologului reșițean care și-a pregătit astfel potențialele contratacuri care ar fi secuzizat și mai evident victoria rosonerilor.
Prin această victorie, CSM Reșița a devenit liderul grupei A cu 31 de puncte. Asta chiar dacă Ceahlăul are același număr de puncte, dar un meci mai puțin disputat!

sursa foto: CSM Resita și Ovidiu Nicolae (facebook) 

Lasă un răspuns