Lupta pentru locul 4 continuă!

Lupta pentru locul 4 continuă!
Lupta pentru locul 4 continuă! Progresul Ezeriș rămâne clasată pe locul 4 și după disputarea etapei a 8-a a seriei a 7-a din play-outul ligii a 3-a. Elevii lui Dorian Arbănaș au încercat să obțină un rezultat bun chiar pe terenul liderului, ACS Viitorul Șimian. Partida s-a disputat la Drobeta Turnu Severin.

ACS Viitorul Şimian – ACS Progresul Ezeriş 1-0 (1-0)
A marcat: R. Iorgulescu (23).
Liga 3 – Play-Out. Seria 7. Data: 14 mai 2022. Ora: 18:00.
Stadion: Municipal (Drobeta Turnu Severin – Mehedinţi).
Arbitri: Răsteanu Liviu (Craiova – Dolj) – Cozma Alexandru (Târgu Mureş), Moldovan Radu Petrisor (Sâncraiu de Mureş – Mureş)

Lupta Progresul EzerișObservator de arbitri: Voicu Viorel (Caracal – Olt).
Delegat FRF: Rouă Cristian (Bumbeşti Jiu – Gorj).

Unicul gol al partidei a fost înscris de Raul Iorgulescu (n. 2001) cu un șut pe jos de la 7 metri în poarta goală, după o pasă de la Velici.

ACS Progresul Ezeriș (antrenor Dorian Arbănaș): Birăescu – Dumitru (70, Boț), Mărgan (80, Crețu), Călin, Zamfir – Rotariu, Cărăușu, Ciurea, Barbu – Turău, Musoni.
Pe bancă: Constantin, Dediu, Secula, Dragomir.

Citește și: Interviu senzațional cu președintele ACS Progresului Ezeriș
Președintele Ezerișului, Cristian Șodâncă, a făcut o radiografie a partidei disputate pe Municipalul din Drobeta Turnu Severin.

„A fost un joc greu, așa cum ne-am așteptat. Un joc în care după ocazia mare a lui Musoni (lob de la 30 metri puțin pe lângă bara din dreapta lui Ciuta, ușor lateral dreapta), gazdele s-au jucat cu ocaziile. Au ratat 3 ocazii imense apărate de Birăescu în poziție de unu contra unu. LuptaNoi am avut șansele noastre prin Musoni, Călin și Turău. Însă în repriza a doua am dominat jocul. Am profitat de pasul în spate făcut de gazde. Am avut posesie bună însă fără ocazii periculoase. Șuturile lui Călin sau Barbu fie au trecut pe lângă poartă, fie au fost prinse de portarul gazdelor. Chiar și așa in min 90+2, Crețu putea aduce un punct, dar șutul său a fost respins din fața porții de fundașul Song”, a spus Cristian Șodâncă.

Progresul Ezeriș promovează juniorii…

Președintele Ezerișului a mai punctat un aspect referitor la situația lotului echipei. Este vorba de promovarea unor juniori U17 din pepiniera clubului. „În ultimele 6 luni am avut bucuria de promova la echipa de seniori trei juniori U17. „Sunt juniori foarte talentați și dornici de afirmare! O dovadă a muncii depusă de profesorul Anghel, căruia îi mulțumim. Așteptăm și alți jucători de la grupa de juniori să facă parte din lotul echipei mari!
Dediu Cristian Silviu joacă cu numărul 4. Este născut în 2 februarie 2006. Joacă pe postul de fundaș central!LuptaCrețu Mario Lucas (nr. 14). Este născut în 3 decembrie 2006. Joacă pe postul de mijlocaș central. A debutat în Liga 3 chiar de ziua lui. Și împotriva echipei CSM Reșița! A apucat să bifeze deja multe minute în Liga 3. A oferit o pasă de gol, dar a și ratat la Șimian șansa egalării în prelungirile partidei!
„Mult succes băieți. Sperăm să aveți evoluții cât mai multe și mai bune în tricoul echipei noastre”, le-a transmis Cristian Șodâncă juniorilor din lot.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: