La Moldova Nouă, cumperi casă și te alegi și cu o pușcă veche, la ”ofertă”!

La Moldova Nouă, cumperi casă și te alegi și cu o pușcă veche, la ”ofertă”!

Poliția cărășeană își face cu celeritate datoria și o dovadă în plus sunt trei acțiuni, fie că vorbim de un gest civic la Moldova Nouă,  de un furt la Mehadia sau de verificările din traficul rutier de pe drumul național DN 6. Toate acest informații ne-au fost transmise de către Inspectoratul de Poliție Județean Caraș-Severin, prin purtătorul de cuvânt, inspector principal Alina Boeru.

ARMĂ DE VÂNĂTOARE, VECHE DE APROXIMATIV 90 DE ANI,  GĂSITĂ ÎN ZIDUL UNEI CASE

Ieri, 21 iulie, un bărbat de 35 de ani din Moldova Nouă a predat Poliției Orașului Moldova Nouă a armă de vânătoare, aflată în stare de degradare, pe care se pare că ar fi găsit-o în zidul unei case vechi, cumpărată de curând cu scopul de a o demola și a ridica o altă construcție în locul acesteia.

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz și au ridicat respectiva pușcă de vânătoare în vederea expertizării.

Arma, care nu era în stare de funcționare și avea elemente componente lipsă, se pare că datat din perioada 1930-1939, proprietarul găsind în podul casei demolate mai multe ziare și înscrisuri din acea perioadă.

BĂRBAT BĂNUIT CĂ AR FI SUSTRAS MEZELURI ȘI BĂUTURI ALCOOLICE DINTR-UN MAGAZIN

Polițiștii de la Secția 4 Poliție Rurală Mehadia efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, bănuit de comiterea faptei fiind un bărbat de 52 de ani, care în noaptea de luni, 20 spre 21 iulie, ar fi pătruns prin efracție, într-un magazin din comuna Cornea, de unde ar fi sustras mezeluri și băuturi alcoolice, în valoare de aproximativ 500 de lei.

În cursul zilei de ieri, în jurul orei 11.00, polițiștii au fost sesizați de către administratorul societății comerciale, despre comiterea faptei, în scurt timp fiind identificat bărbatul bănuit, de la care au fost recuperate bunurile sustrase și restituite persoanei vătămate.

 

ACȚIUNI ALE POLIȚIȘTILOR PENTRU PREVENIREA  ACCIDENTELOR RUTIERE

În cursul zilei de ieri, 21 iulie, între orele 15.30-19.00, polițiștii rutieri au acționat pe DN 6, cu aparatele radar inscripționate, în scopul creșterii vizibilității în trafic, prevenirii și combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere și reducerii consecințelor acestora.

Timp de trei  ore și jumătate, polițiștii au depistat 65 de conducători auto care au încălcat normele rutiere, 59 dintre aceștia depășind regimul legal de viteză impus pe anumite sectoare de drum.

Pentru abaterile săvârșite au fost aplicate sancțiuni contravenționale în valoare de 16.632 de lei, fiind reținute în vederea suspendării patru permise de conducere, trei pentru nerespectarea regulilor privind depășirea și unul pentru depășirea cu peste 50 km/h a regimului legal de viteză.

Totodată, polițiștii rutieri cărășeni au verificat și modul în care conducătorii autovehiculelor pentru transportul persoanelor sau mărfurilor, respectă regulile de conducere a autovehiculelor pe drumurile publice și măsurile impuse pentru prevenirea răspândirii și infectării  cu Covid-19.

Lasă un răspuns