Guvernul PNL sprijină colectivitățile din județ pentru înlăturarea efectelor inundațiilor

Guvernul PNL sprijină colectivitățile din județ pentru înlăturarea efectelor inundațiilor

     În ședința de ieri a Guvernului Orban s-a aprobat alocarea sumei de 20.057.000  lei unităților administrativ teritoriale din Caraș-Severin,  pentru înlăturarea efectelor inundațiilor recente care au afectat multe localități din județul nostru.

     Proiectul de Hotărâre de Guvern a fost elaborat de către Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, în colaborare cu Ministerul Afacerilor Interne,  pe baza datelor transmise de  către Instituția Prefectului din județul Caras-Severin. La bunul mers al lucrurilor au contribuit și cei doi cărășeni subsecretari de stat, Dan Stan din cadrul Ministerului Afacerilor Interne și Adrian Ungur din partea Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, în strânsă colaborare cu Cristian Gâfu, prefectul județului Caraș-Severin.

            Sumele alocate vor fi folosite, în principal, pentru lucrările de refacere a covorului asfaltic pe drumurile județene și comunale, refacerea străzilor și  drumurilor agricole, a zidurilor de sprijin, a podețelor, decolmatarea șanțurilor și a ogașelor.

SORIN OȘAN

Lasă un răspuns