Guvernul Orban a alocat 3,6 milioane lei pentru Caraș-Severin

Guvernul Orban a alocat 3,6 milioane lei pentru Caraș-Severin

Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației a făcut joi, 16 iunie, plăți în sumă de peste 3,6 milioane lei pentru proiectele comunităților locale din județul Caraș-Severin pe PNDL – Programul Național de Dezvoltare Locală.

„Ministerul nostru este consecvent în finanțarea investițiilor publice, investiții ce se vor concretiza în obiective care rezolvă problemele cetățenilor: drumuri județene, drumuri comunale, străzi, alimentări cu apă și canalizări. Finanțăm transparent lucrările efectuate corect, în conformitate cu proiectele elaborate si aprobate, indiferent de culoarea politică a primarilor. Proiectele respective sunt în beneficiul cetățenilor”, a spus Andrei Ungur, subsecretar de stat în Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației din Guvernul Orban.

Suma alocată județului Caraș-Severin vine în urma verificărilor în teren a lucrărilor executate și în mod firesc a urmat decontarea plăților aferente în valoare totală de 3,6 milioane lei, printre beneficiari aflându-se și Consiliul Județean Caraș-Severin.

FLORIN ȘTIUBE

Lasă un răspuns