Echipajul SMURD a intrat în acțiune în Moldova Nouă

Echipajul SMURD a intrat în acțiune în Moldova Nouă

Echipajul SMURD a intrat în acțiune în Moldova Nouă. „Un nou început pentru siguranța noastră: Suntem încântați să vă împărtășim că de ieri, 28 februarie a.c., echipajul nostru SMURD este operațional și în Moldova Nouă. Cu o misiune dedicată salvării vieților și oferirii primului ajutor de urgență, de la accidente rutiere la intervenții medicale de urgență, suntem aici pentru voi, indiferent de situație.

Echipajul de prim ajutor, compus din plt.adj. Luca Flavius, plt.adj. Stoicovici Jiva, plt.adj.șef Lupulovici Vasile, împreună cu asistentul coordonator plt. Șușară Violeta Romina, a asigurat, pe parcursul zilei de ieri, primele intervenții pentru acordarea primului ajutor medical în raionul de intervenție Moldova Nouă.
Citește și: Secția de Pompieri Moldova Nouă va avea operațional un echipaj SMURD de prim ajutor de tip B2!
Noul echipaj SMURD reprezintă un efort comun al autorităților locale, instituțiilor medicale și comunității în ansamblu pentru a asigura un mediu sigur și protejat pentru toți locuitorii și turiștii din Clisura Dunării. Este un privilegiu să contribuim la binele și la siguranța fiecărui membru al comunității noastre.
Mulțumim pentru sprijinul vostru continuu și pentru încrederea pe care o aveți în echipajele noastre!„, a precizat ISU CARAȘ SEVERIN.

Lasă un răspuns