CSM Reșița a terminat și play-offul seriei a 8-a pe primul loc! Înainte de termen! Strângeți rândurile! Greul abia începe!

CSM Reșița a terminat și play-offul seriei a 8-a pe primul loc! Înainte de termen! Strângeți rândurile! Greul abia începe!

CSM Reșița a terminat și play-offul seriei a 8-a pe primul loc! Înainte de termen! Strângeți rândurile! Greul abia începe!

CSM Reșița s-a impus în etapa a 7-a a play-offului seria 8 cu 2-0 în fața arădenilor de la Crișul Chișineu Criș. Prin această nouă victorie, rosonerii au câștigat practic seria a 8-a cap-coadă și asta cu două etape înainte de fonal. CSM Reșița are acumulată o zestre de 57 de puncte față de cele 50 ale Șoimilor Lipova.

 

CSM Reșița – Crişul Chişineu Criş 2-0 (1-0)
Au marcat: Gomboș (9), Trancă (82).
Arbitri: Cristian Codrea (Baia Mare) – Daniel Popa (Câmpeni – Alba), Daniel Nistor (Zlatna – Alba)
Observator dea rbitri: Marian Balaci (Drobeta Turnu Severin).
Delegat de joc FRF: Florin Oglindoiu (Drobeta Turnu Severin).
CSM Reșița (antrenor Călin Cheregi) : Zimmermann (cpt.) – Gomboș, Bărboianu, Ardei, Fota (80, Szijj) – Velcotă (80, Canea), I. Popescu – Drăghiceanu (80, A. Ursu), Chera (70, Trancă), Negru – Dane (60, Aboubacar).
Crișul (antrenor Dan Stupar): Iliescu – Haloș (62, Burlă), Pașca (86, Bortiș), Al. Pavel, Siminic – Dinu (76, Blickling), Grigore (62, Vecerdea) – Cl. Popa, Janu, Toboșaru – D. Popa. 

Citește și: CSM Reșița a terminat campionatul regulat în fotoliul de lider!

Așa s-au inscris golurile…
CSM Reșița a deschis scorul din fază fixă. Drăghiceanu a executat lovitură liberă directă de pe flancul drept n careu, defensiva arădeană a respins pânî la Gomboș, care a trimis o boltă de la 12 metri lateral dreapta la colțul lung.
Golul care a securizat victoria reșițenilor a fost opera lui Trancă. Acesta a recuperat un balon de la Janu la mijlocul terenului, iar Trancă „a luat la mână” defensiva arădeană și a finalizat cu un șut de la 17 metri în dreapta lui Iliescu.
A fost o partidă pe care CSM Reșița și-a făcut-o destul de accesibilă deschizând scorul devreme prin juniorul Gabriel Gomboș. A fost genul de partidă în care nu s-a pus problema învingătorului, dar în care Crișul a dat o bună replică amfitrionilor.
Mai mult, Trancă a înschis tabela pe final de meci după o fază în care a avut contribuție personală 100%. Iar ca tacâmul să fie complet, CSM Reșița și-a permis luxul de a irosi și o lovitură de pedeapsă. Drăghiceanu a fost faultat în careu de Janu. Centralul Codrea a dictat fără ezitare punctul cu var. A executat Popescu în stilul belgian Mexic 86, adică pe mijlocul porții, însă portarul Iliescu a riscat și a fost inspirat pentru că nu a plecat pe vreun colț. Portarul arădean a reușit astfel să pareze lovitura de pedeapsă.
Mai sunt de disputat două etape din play-off, dar matematic rosso-nerii sunt campionii seriei!
După disputarea ultimelor două etape va începe barajul de promovare.

Călin Cheregi: „Am spus întotdeauna că trebuie să ne fie gândul și preocuparea la meciul următor. Obiectivele pe termen lung trebuie stabilite, dar ele se ăndeplinesc doar prim metoda pașilor mărunți. Am reușit să câștigăm seria a 8-a a ligii a treia înainte de termen cum se spune. Acest obiectiv a fost atins prin victorii meritate, în care băieții noștrii s-au impus. Nu a fost ușor, am trecut printr-o perioadă cu destui accidentați, cu suspendări chiar. În acest campionat am avut obiectivul principal de a accede pe locul unu cu tot ceea ce implică acest lucru. Am avut obiectiv prioritar și unul specific pe care mi l-am impus. Mă refer aici la promovarea jucătorilor din pepiniera proprie, la toți juniorii care au fost în pregătire cu echipa de seniori și în mod special la Negru, la Canea, la Gomboș, Ursu. Am făcut chiar o tradiție din a debuta în liga a 3-a juniori din pepiniera proprie.
Și la meciul cu Chișineu am avut un debut în liga a 3-a, pe Abel Ursu. Rezultatele de până acum sunt ale tuturor, pentru că a fost o muncă conjugată pornită de la conducere care a asigurat toate condițiile propice performanței, pornită de la domnul primar Ioan Popa, președintele Cristian Bobar și continuând cu jucătorii și colectivul tehnic și cel administrativ. Și cum cei din urmă remarcați vor fi mereu primii în sufletul nostru, superba galerie a CSM Reșița care ne-a încurajat peste tot. Pentru toate acestea, CSM Reșița merită mai mult decât o evoluție în liga a 3-a. De acum, începem să urmărim și ceea ce se întâmplă în seria 7-a, de unde va veni viitorul adversar la barajul de promovare. Vom vedea dacă următorul adversar va fi Filiași sau Cărbunești… ”

sursa foto articol: Miruna Mihancea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *