CSM Reșița a terminat campionatul regulat în fotoliul de lider!

CSM Reșița a terminat campionatul regulat în fotoliul de lider!

CSM Reșița a terminat campionatul regulat în fotoliul de lider!

CSM Reșița a terminat cu bine campionatul regulat al  ligii a 3-a seria a 8 -a. Elevii lui Călin Cheregi sunt liderii seriei cu un total de 42 de puncte acumulate după 18 partide disputate. Rosonerii sunt din punct de vedere statistic cea mai bună echipă ofensivă cu 43 de goluri marcate. De asemenea, CSM Reșița are și cea mai bună defensivă din serie a 8-a, cu numai 9 goluri primite. Șoimii Lipova și CSC Ghiroda sunt principalele urmăritoare ale echipei reșițene.  

CSM Reșița
foto: Miruna Mihancea

CSM Reșița – CS Chișineul Criș 20 (0-0)

Au marcat: Ardei (48) și Trancă (90+3).

Arbitri: Cătălin Busi (Râmnicu Vâlcea) – Raul Ghiciulescu (Lugoj), Alexandru Mihăilă (Râmnicu Vâlcea).

CSM Reșița (antrenor Călin Cheregi): Zimmermann (cpt.) – Bărboianu, Rimovecz, Ardei, Dudea – I. Popescu, Velcotă – Negru (80, Gomboș), Drăghiceanu, Chera (46, R. Petre; 90, Trancă) Aboubakar (65, Dane).

Crișul (antrenor Dan Stupar): Iliescu – Haloș, Hreniuc (36, Burlă), Pașca, Siminic – Grigore, A. Iuga (72, Dinu) – Blickling (46, Vecerdea), Janu (77, Pavel), Toboșaru – D. Popa.

CSM Reșița putea să deschidă scorul la ocaziile lui Negru și Aboubacar, dar primul gol avea să vină la trei minute de la reluare. Elevii lui Cheregi au deschis scorul din fază fixă, corner executat perfect de către Drăghiceanu și Ardei a reluat cu un șut din interiorul careului. Golul doi cu care s-a închis tabela a venit pe final de joc prin Trancă care a trimis în poartă din interiorul careul mic al arădenilor.

CSM Reșița
foto: Miruna Mihancea

Călin Cheregi: „A fost o victorie pe deplin meritată, chiar dacă am fixat rezultatul final în ultimul minut. Cred că în acest meci nu s-a pus problema învingătoarei și cred că am meritat acest rezultat. Am încheiat campionatul cu o victorie foarte importantă pentru noi, iar peste o săptămână o să ne întâlnim din nou cu același adversar. Am citit acest adversar de vreo două săptămâni și stiam că este o echipă bună și compactă. Față de meciul tur a prestat cu totul alt joc, drept dovadă că s-a calificat de pe locul IV.

Citește și: CSM Reșița o ține la respect pe Ghiroda! A îndepărtat-o de primul loc!

Crișul este o echipă interesantă care va fi citită și mai bine de noi în săptămâna de dinaintea primului meci din play-off. Din nou am marcat golurile victoriei în repriza a doua, dar și în prima parte am avut două sau trei ocazii de-a înscrie. N-am reușit în prima repriză, dar am fost convins că în cea de-a doua o să marcăm și se va concretiza victoria pe care am dorit-o cu toții!”

foto articol: Miruna Mihancea

Lasă un răspuns