Un șofer de 18 ani a decedat într-un accident!

Un șofer de 18 ani a decedat într-un accident!

Un șofer de 18 ani a decedat într-un accident! Azi-noapte, la ora 00.30, polițiști de la Poliția Municipiului Caransebeș au fost sesizați despre faptul că la ieșirea din localitatea Zervești către Muntele Mic, s-a produs un accident rutier.

Din primele cercetări s-a stabilit că în timp ce un șofer începător de 18 ani din Caransebeș conducea un autoturism, pe DJ 608A, la ieșirea din localitatea Zervești către Borlova. Într-o curbă ușoară la dreapta, șoferul a pierdut controlul asupra direcției de mers. A ieșit cu autoturismul în afara părții carosabile, fiind proiectat ulterior într-un copac de marginea drumului.
Apoi autoturismul ar fi fost proiectat într-un alt copac de pe sensul invers de deplasare.
În urma accidentului conducătorul auto, în vârstă de 18 ani, a decedat la fața locului. Șoferul novice se afla singur în mașină.

Citește și: Accident mortal între două autoturisme la ieșirea din Reșița. O persoană decedată, alta încarcerată și alte două victime transportate de urgență la spital

La locul accidentului a mai fost găsit un al doilea autoturism. Acesta era ieșit în șanțul de pe marginea drumului. Șoferul era un bărbat de un tânăr de 18 ani, din Caransebeș. Între cele 2 autoturisme nu au fost identificate urme de impact.
Polițiștii continuă cercetările în acest caz în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

sursa foto: carasinfo.ro

Lasă un răspuns