Hoții nu au nimic sfânt în ei! Păcătoși în Săptămâna Mare… prinși la furat de polițiști! Urmărire ca in filme …

Hoții nu au nimic sfânt în ei! Păcătoși în Săptămâna Mare… prinși la furat de polițiști! Urmărire ca in filme …
 Hoții nu au nimic sfânt în ei! Păcătoși în Săptămâna Mare… prinși la furat de polițiști! Urmărire ca in filme …
Un stoc faptic este în depozit, altul în SUMAL 2.0!
Sancțiune contravențională de 15.000 de lei aplicată și peste 140 de metri cubi de material lemnos confiscați în urma unui control la o societate comercială. 
Marți, 11 aprilie, polițiști de la Secția 2 Poliție Rurală Caransebeș au efectuat un control la un depozit de material lemnos, cu sediul în zona Caransebeș. Poliție Rurală Caransebeș a avut suportul specialiștilor din cadrul Gărzii Forestiere Timișoara și al polițiștilor de la Biroul pentru Protecția Fondului Forestier și Piscicol al Inspectoratului,
În urma verificărilor efectuate la societatea comercială în cauză, a rezultat o diferență în minus de 142,36 metri cubi de material lemnos, între stocul faptic înregistrat în evidențele societății și cel scriptic înregistrat în aplicația SUMAL 2.0.
Întreaga cantitate de material lemnos, în valoare de peste 30.000 de lei, a fost confiscată. Polițiștii au aplicat o sancțiune contravențională în valoare de 15.000 de lei. Sancțiunea a fost aplicată conform Legii nr. 171 din 2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice.

Surprinși în flagrant delict după ce ar fi sustras componente folosite la lucrările de reabilitare a liniilor de tramvai din Reșița

Miercuri dimineață, în jurul orei 00.42, polițiști de la Poliția Municipiului Reșița au fost sesizați despre faptul că un microbuz a oprit în fața unei societăți comerciale. Din interior au coborât mai multe persoane.
Polițiștii s-au deplasat imediat la fața locului. Conducătorul autoutilitarei în cauză nu a oprit la semnalele acustice și luminoase ale polițiștilor. Din contră… a plecat în viteză într-o parcare situată pe bulevardul Republicii.

Hoții

Polițiștii au pornit în urmărirea autoutilitarei. În final aceasta a fost oprită pe bulevardul Muncii. În interior au fost identificați 3 bărbați cu vârste cuprinse între 19 și 25 de ani. „Fugarii” erau de loc din Reșița și Ezeriș.

Citește și: Hoții nu au limite! Au furat și două geamanduri de pe Dunăre

Din cercetări s-a stabilit că în aceeași noapte, cei trei ar fi încărcat în autoutilitară amortizoare din cauciuc. Acestea erau depozitate în parcarea de pe bulevardul Republicii. Amortizoarele sunt fost folosite la lucrările de infrastructură a liniilor de tramvai.

Hoții

Bunurile sustrase au fost recuperate în totalitate. Autoturismul folosit la comiterea faptei a fost indisponibilizat pe parcursul cercetărilor.
„În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșița. Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.” -comunicat IPJ Caraș-Severin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *