Iepurașul a ajuns la Liceul Hercules din Băile Herculane!

Iepurașul a ajuns la Liceul Hercules din Băile Herculane!

Iepurașul a ajuns la Liceul Herculess din Băile Herculane!

Ieri dimineață, o delegație  din cadrul primăriei Băile Herculane condusă de Cristian Miclău, primarul orașului stațiune a participat, la verificarea finală a stadiului  construcției ,,REABILITARE, MODERNIZARE, EXTINDERE SI DOTARE LICEUL HERCULES”. Proiectul implică extinderea clădirii Liceului  cu un corp nou, ce va cuprinde 4 laboratoare si 2 grupuri sanitare, construcție nouă „CORP CAZARE ELEVI” – (INTERNAT). Consilierul Județean, Doru Coșei, a participat și el la inspecția finală a comisiei ISC (Inspectoratul Judeţean în Construcţii).

Iepurașul

„Împreună cu domnul primar am participat la verificarea finala efectuată de către comisia cu ocazia realizarii construcției ,,REABILITARE, MODERNIZARE, EXTINDERE SI DOTARE LICEUL HERCULES”.

Citește și: Primarul Cristian Miclău este mulțumit de stadiul lucrărilor de reabilitare a Liceului Hercules

Această constructie se va realiza în vederea primirii și cazării elevilor din localitățile învecinate. Vor fi 22 de camere cu două locuri si baie proprie. Se va anvelopa clădirea si se va completa termoizolatia de peste planșeul de la mansardă, prin soluția impusă prin auditul energetic. Se vor mai executa dotări si investitii pe partea de mobilier, instalațiile de iluminat, instalațiile electrice si instalatiile termice.

Iepurașul

Felicitări echipei domnului Primar Miclau Cristian! Jos pălăria pentru constructorul care a terminat proiectul in timp record! Mulțumim tuturor celor implicați pentru realizarea acestui proiect! Unul care va duce învățământul din Valea Cernei la un nivel civilizat european.
Urmează dotările cu echipamente și așteptăm marea inaugurare!” – Doru Coșei, consilier județean din Băile Herculane.

Iepurașul

Lasă un răspuns