Cristian Zimmermann: „Problema juniorilor a fost dintotdeauna”

Cristian Zimmermann: „Problema juniorilor a fost dintotdeauna”
Cristian Zimmermann: „Problema juniorilor a fost dintotdeauna până acum”. Portarul reșițean, crescut în Valea Domanului va fi unul dintre secunzii lui Călin Cheregi.  „Neamțul” a abordat problema juniorilor și a explicat totul cu subiect și predicat. 

„Problema juniorilor a fost dintotdeauna până acum. La antrenamentele echipei de seniori participau și 3, 4 sau 5 juniori de la Centru. Proiectul era unul pe termen scurt, cu jucători care trebuiau să obțin rezultate imediate. Noi nu am avut juniorii de 2001 și 2002 care se cereau prin regulament. Acum doi ani, la Liga a 2-a, juniorii erau foarte mici. În prezent îi avem pe Rimovecz – an de naștere 2003, Negru – 2004 și Mereu – 2005. Abia de acum putem spunem că am intrat pe linie dreaptă”, a specificat Cristian Zimmermann.

„Când eram eu junior, nimeni nu avea răbdare cu tine! Ori confirmai imediat, ori plecai… Acum se cere răbdare peste tot.

Cristian

„Pe vremea mea, nimeni nu avea răbdare cu tine. Ori confirmai imediat, ori plecai… Acum se cere răbdare peste tot. Apoi, pasiunea pentru fotbal a dispărut. Acum trebuie contracte, sunt alte metode de creștere ca să-i aduci la un nivel ridicat. Spuneam că acum doi ani nu aveam juniori pentru liga a 2-a. Pe vremea mea, eu unul nu credeam că peste ani se poate întâmpla așa! Și nu numai la noi, ci peste tot!

Cristi

Bărboianu: „Reșița trebuie să urce, nu să coboare!”

Un alt secund ales de Călin Cheregi, Ștefan Bărboianu a explicat de ce a ales să continue cu CSM Reșița.

Citește și: CSM Reșița, punct și de la capăt … cu alineat!

„Am ales să rămân pentru că în mintea mea a rămas o datorie personală pentru această echipă și acest oraș. Înainte să ajung să joc pentru Reșița, am venit aici de două ori ca adversar. Eram apoi atras de ceea ce reprezinta Cristian Chivu. Am crescut alături de Moți, Feleagă, Lazarovici, jucători născuți aici și care au jucat la Universitatea Craiova 2.

„Dezamăgirea a fost. Am pus suflet!”

„Dezamăgire a fost, pentru că eu am pus suflet în orice proiect. Trebuie să ne dorim mai mult. Avem nevoie de sprijinul oamenilor. Îi mulțumesc lui Marcel (nr. Gușcă) pentru emulația care a avut-o, pentru susținerea pe care a adus-o.

Cristi

Reșița trebuie să urce, nu să coboare! S-a văzut că pe „repede înainte nu se poate!” Dacă avem răbdare, vom avea rezultate. Avem copii valoroși, oameni care iubesc fotbalul! Avem potențial enorm! Am nevoie de încredere! Trebuie să privim doar în sus! Împreună vom reuși! Separați nu vom învinge!”

Lasă un răspuns