A trecut cu roțile peste un om și a sperat să scape basma curată

A trecut cu roțile peste un om și a sperat să scape basma curată

Un tânăr de 29 de ani din comuna Ciuchici riscă ani grei de închisoare după ce a călcat un om cu mașina și s-a făcut nevăzut. Ba mai mult, a ascuns autoturismul la circa 10 kilometri distanță, sperând să nu fie descoperit.

Accidentul ar fi avut loc vineri, 17 septembrie, pe islazul localității Nicolinț. Puțin după ora 21.00, un tânăr de 29 de ani din comuna Ciuchici, aflat la volanul unei mașini neînmatriculate și având farurile stinse, ar fi trecut cu roțile peste un bărbat de 37 de ani din Vărădia, care lucra ca îngrijitor de animale în zonă, aflându-se cu animalele la păscut, pe câmp. Victima era întinsă pe sol și cel mai probabil, având farurile stinse, tânărul nu l-a observat. Asta nu l-a oprit însă să își vadă de drum, fără să îi pese în ce stare se află omul peste care tocmai trecuse cu mașina.

Trupul neînsuflețit a fost observat sâmbătă, în jurul orei 10.00. Anchetatorii au așteptat efectuarea necropsiei, având în vedere că pe cadavru se observau semne clare de violență și se bănuia că ar fi fost victima unui accident rutier.

Autoturismul în cauză a fost găsit de polițiști la aproximativ 10 kilometri de locul comiterii faptei, unde ar fi fost ascuns de tânărul de 29 de ani.

În cursul zilei de astăzi, șoferul va fi prezentat Parchetului pentru dispunerea măsurilor legale.

Lasă un răspuns