203 persoane și 34 de firme au participat la Bursa Generală a Locurilor de Muncă organizată la Reșița

203 persoane și 34 de firme au participat la Bursa Generală a Locurilor de Muncă organizată la Reșița
203 persoane și 34 de firme au participat la Bursa Generală a Locurilor de Muncă organizată la Reșița.

Agenţia Județeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Caraș-Severin a organizat Bursa Generală a Locurilor de Muncă. Locația aleasă de forul județean a fost sala Campus Caffe a Centrului Universitar al Universității Babeș Bolyai din Reșița.

Din cei 123 de agenți economici contactați, 34 au participat la Bursă. Au oferit un număr de 217 locuri de muncă vacante, în domenii variate, predominând cele din domeniul confecțiilor, horeca și construcțiilor. Persoanele cu studii superioare au avut la dispoziție locuri de muncă de inginer de diferite specializări și economist. Persoanele fără calificare au avut la dispoziție locuri de muncă de muncitor necalificat.203

La Bursa Generală a Locurilor de Muncă au participat un număr de 203 persoane aflate în căutarea unui loc de muncă. 70 dintre acestea au fost programate pentru interviuri la sediile firmelor. Urmare a interacțiunii directe dinte șomeri și angajatori, 3 persoane au reușit să se angajeze în meseriile de operator mașini unelte, manipulant mărfuri și tehnician veterinar.

Citește și: Bursa Generală a Locurilor de Muncă se va organiza în data de 20 mai

La Bursă au participat și reprezentanți ai Centrului Militar Județean Caraș-Severin și ai Inspectoratului Județean de Jandarmi „GL. BG. Vasile Zorzor” Caraș-Severin.

203

De asemenea, reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Caraș-Severin au prezentat măsurile de sprijin existente pentru persoanele aflate in nevoie de suport. Printre facilitățile oferite se regăsește proiectul „Facilitarea inserției pe piața muncii a persoanelor cu dizabilități”.203

„Locurile de muncă rămase vacante în urma Bursei vor putea fi consultate la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă din Reşiţa. strada Traian Lalescu nr 17. Vor fi emise repartiţii persoanelor ce întrunesc condiţiile impuse de angajatori”, au precizat reprezentanții Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Caraş-Severin.

203

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *