Vicepreședintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Ovidiu Rădoi, invitat la întâlnirea de lucru a Adunării Regiunilor Europene (ARE) din România

Vicepreședintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Ovidiu Rădoi, invitat la întâlnirea de lucru a Adunării Regiunilor Europene (ARE) din România

Vicepreședintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Ovidiu Rădoi, a răspuns invitației secretarului general al ARE, Christian Spafr, de a  participa la întâlnirea de lucru cu membri Adunării Regiunilor Europene (ARE) din România.

Evenimentul s-a desfășurat pe 29 martie la Cluj-Napoca. S-au analizat prioritățile fiecărei regiuni pentru a putea beneficia mai mult de serviciile Adunării Regiunilor Europene.
ARE cuprinde cea mai mare reţea de regiuni din Europa, cu aproximativ 140 de membri din ţări ale Uniunii Europene şi non UE.
Prin intermediul politicilor, parteneriatelor şi al proiectelor europene, Adunarea Regiunilor Europene lucrează pentru a promova colaborarea între membri pentru regiuni europene mai bune.
Citește și: Președintele PNL Caraș-Severin, senatorul Ion Marcel Vela a participat recent la cea de-a 146-a Adunare a Uniunii Interparlamentare!
Ovidiu Rădoi menționează că rezultatele întâlnirii vor fi consolidate și folosite pentru a dezvolta noua strategie a Adunării Regiunilor Europene pentru următorii cinci ani.Pe un continent European aflat în plină transformare, ARE concepe un proiect eligibil pe termen lung cu strategii de susținere și promovare a celor peste 140 de membri.

Vicepreședintele

Prin intermediul politicilor, parteneriatelor și a proiectelor europene ARE lucrează pentru a promova colaborarea în vederea realizării unor regiuni europene mai bune.
#PNL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *