Ucigașul în serie de cai a fost arestat!

Ucigașul în serie de cai a fost arestat!

S-a făcut dreptate în cazul ucigașului în serie a cabalinelor de la Ramna. Tribunalul Caraș-Severin a admis propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin și a dispus arestarea preventivă a bărbatului de 25 de ani, în cauză privind uciderea cu intenție a unor cabaline, în cursul lunii iulie 2020, pe raza comunei Ramna, pentru săvârșirea infracțiunilor de uciderea animalelor cu intenție, fără drept și furt calificat.

Ca urmare a probatoriului administrat de către polițiști și procurori, bărbatul urmează a fi introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin, pentru o perioadă de 30 de zile.

foto: facebook

Reamintim cititorilor că făptașul, în noaptea de 12 spre 13 iulie a.c., a pătruns, prin escaladarea gardului, în curtea unui imobil, aparținând unui bărbat de 67 de ani, din Ramna, apoi în grajd, de unde ar sustras o cabalină. În continuare, acesta a transportat cabalina în grădina unui locuințe dezafectate din comună, a  legat-o de picior de un stâlp al unui gard, apoi a lovit-o cu toporul în burtă și a introdus un par din lemn în vaginul animalului, provocându-i  decesul.
De asemenea, din cercetări s-a stabilit că în data de 23 iunie a.c., bărbatul de 25 de ani a mai ucis în mod asemănător o cabalină aparținând unui alt bărbat din comună.

În ambele cazuri, a fost efectuată necropsia cabalinelor, de către medicii veterinari, care au stabilit cauza morții violente a animalelor.

Datele ne-au fost transmise de către Inspectoratul de Poliție Județean Caraș-Severin, prin purtătorul de cuvânt, inspector principal, Alina Boeru.

FLORIN ȘTIUBE

Lasă un răspuns