PSD se va reformula….La următorul congres!

PSD se va reformula….La următorul congres!

Social-democrații și-au ales sâmbătă, în congres extraordinar, o nouă conducere. Alegerile interne din PSD au fost lipsite de miză după ce în cursa pentru funcția de președinte s-au depus doar două candidaturi: Marcel Ciolacu și Eugen Teodorovici. După nouă luni de interimat la șefia partidului, Marcel Ciolacu a fost validat fără emoții în funcția de președinte al PSD.

 În plină pandemie de coronavirus, congresul social- democrațiilor s-a desfășurat online din cauza restricțiilor privind întrunirile publice. Mai exact, liderii PSD au ținut discursuri la Palatul Parlamentului, iar delegații i-au urmărit online  și au votat fizic.

foto: facebook realitatea oltului

 Președintele Marcel Ciolacu va conduce partidul cu o echipă  formată  din doi prim-vicepresedinti, un secretar general și opt vicepreședinți regionali.

foto facebook: psd

 Este pentru prima dată când alegerile interne din PSD se fac  într-o astfel de atmosferă, fără celebrele scandaluri, retrageri de ultim moment, acuzații de trădare și epurări post-alegeri care au marcat evenimentele asemănătoare de după alte alegeri de acest fel.

  Am asistat la un circ ieftin, o plenară de partid, cu participarea unor membrii plictisiți si fără speranțe în următoarele runde de alegeri, dar care au rămas cu speranța că la următorul congres PSD, în sfârșit se va reformula și partidul social-democrat….

SORIN OȘAN

Lasă un răspuns