Pelici: ”Avem un program care ne dezavantajează, dar mergem înainte!

Pelici: ”Avem un program care ne dezavantajează, dar mergem înainte!

În sezonul 2020-2021 al competiţiei Liga vor evolua 21 de echipe. Astfel, în ediția ce va debuta sâmbătă, 29 august, echipele participante vor juca fiecare cu fiecare o singură dată în sezonul regular, urmând ca apoi să fie repartizate, pe baza clasamentului, în cea de-a doua fază a competiției, play-off sau play-out.

Tragerea la sorți a avut loc ieri la Casa Fotbalului și a fost prezidată de Gabriel Bodescu- Secretarul general-adjunct al FRF și Felix Grigore – directorul departamentului Competiții

În urma tragerii la sorți,s-a stabilit programul ligii a II-a.
Programul primei etape este unul în care echipa CSM Reșița va sta.
Viitorul Pandurii – Fotbal Club Rapid
CSM Slatina – Dunărea Călărași
Fotbal Comuna Recea – AFK Csikszereda
U Craiova 1948 SA – Ripensia Timișoara
FC Petrolul Ploiești – Farul Constanța
Aerostar Bacău – FC Universitatea Cluj
ASU Politehnica Timișoara – CS Mioveni
Gloria Buzău – Concordia Chiajna
Unirea Slobozia – Turris-Oltul Turnu Măgurele și
Metaloglobus București – Pandurii Lignitul
CSM Reșița stă.

Despre tragerea la sorți a echipei CSM Reșița, ne-a vorbit Alexandru Pelici antrenorul echipei din Valea Domanului.

„Din punctul meu de vedere, nu sunt prea multe de comentat. Au fost criterii anunțate, totul depindea de tragerea la sorți, însă pot spune că CSM Reșița a fost dezavantajată ca țintar, din două aspecte. Odată avem un program în care jucăm  unsprezece meciuri afară și nouă acasă. Al doilea aspect ține cont de faptul că avem cred cele mai lungi deplasări, trebuie să jucăm la Buzău, Bacău, la Constanța, Miercurea Ciuc și Măgurele.

Avem două meciuri în plus de jucat în deplasare, iar echipele din apropiere să spun așa, vin să joace la noi acasă. Noi trebuie să jucăm, nu suntem singurii care avem o situație care nu ne avantajează, dimpotrivă, și Farul Constanța a avut o poziție asemănătoare, după declarațiile domnul Curt. Mergem înainte și ne jucăm șansa până la capăt!  – Alexandru Pelici, antrenor principal CSM Reșița.

Lasă un răspuns