Tractor aruncat în câmp la Moldova Nouă

Tractor aruncat în câmp la Moldova Nouă

În această seară, în jurul orei 21, la Moldova Nouă s-a petrecut un accident rutier în care au fost implicate un autoturism și un tractor. Din fericire, incidentul a avut doar trei victime cu răni ușoare, două dintre ele refuzând transportarea la spital. În momentul accidentului, în autoturism se aflau două persoane, una dintre ele suferind răni ușoare, fiind conștientă și cooperantă, şi a fost preluată de Serviciul Judeţean de Ambulanţă și transportată la spital. Cea de-a doua persoană din autoturism a avut doar zgârieturi pe suprafața corpului și a refuzat să fie dus la unitatea medicală. La rândul lui,  șoferul tractorului a refuzat acordarea de îngrijiri medicale și transportarea la spital.

Foto: ISU Semenic Caraș-Severin

În urma impactului, tractorul a fost aruncat câțiva zeci de metri în câmp. La fața locului au intervenit de urgență un echipaj de pompieri, cu o autospecială de stingere, din cadrul Secției Moldova Nouă, și un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean, ne-a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Semenic” Caraş-Severin, slt.  Adrian Manofu.

Foto: ISU Semenic Caraș-Severin

La locului accidentului a ajuns și un echipaj al Inspectoratului Judeţean de Poliţie, care a cercetat împrejurările în care s-a produs accidentul.

FLORIN ŞTIUBE

Lasă un răspuns