Totul pentru o copilărie fericită!

Totul pentru o copilărie fericită!

Primăria Municipiului Reșița a inițiat și finalizat, alături de doi parteneri, un proiect legat de modernizarea unui loc de joacă pentru copii, pe Aleea Zadei, din cartierul Lunca Pomostului.

   În cadrul proiectului de modernizare a locului de joacă, vorbim de un proiect – triumvirat între Primăria Reșița, prin Direcția pentru Întreținerea și Repararea Patrimoniului Consiliului Local, elevii voluntari de la Colegiul Național „Traian Lalescu” și compania petrolieră Lukoil România. Proiectul a fost derulat de către asociația «VISIT ME!», prin concursul «PLANTĂM, RESPIRĂM ȘI NE JUCĂM!», competiție, prin care Lukoil România finanțează proiecte sociale sau culturale.

 Legat de această acțiune, primarul Ioan Popa, care a fost promotorul acțiunii, a  punctat printr-o postare pe rețeaua de socializare Facebook:

Primarul Ioan Popa mulțumit de noul loc de joacă pentru copii

„O bucurie pentru copiii din zona Luncă. Locul de joacă de pe aleea Zadei a fost modernizat integral. Proiectul a fost derulat de asociația «VISIT ME!», cu sprijinul Primăriei Reșița și al elevilor voluntari de la Colegiul National «Traian Lalescu». Finanțarea a fost obținută prin concursul «PLANTĂM, RESPIRĂM ȘI NE JUCĂM!», competiție prin care Lukoil România finanțează proiecte sociale sau culturale. Mulțumim #Lukoil România și tuturor celor implicați în acest proiect. Sperăm ca noul loc de joacă să fie pe placul celor mici!”

Sursă foto: FB Deschide Reșița.

Lasă un răspuns