Șoferi depistați băuți și drogați, la volan!

Șoferi depistați băuți și drogați, la volan!

Șoferi depistați sub influența alcoolului și a substanțelor psihoactive, la volan!

În cursul nopții, la ora 00.30, polițiști de la Biroul Rutier Reșița au oprit pentru control,  pe strada Piața 1 Decembrie 1918, un autoturism condus de un tânar de 22 de ani, din comuna Prigor, care a fost testat cu privire la consumul de substanțe psihoactive, rezultatul fiind pozitiv pentru cannabis.
Aseară, la ora 20.09, polițiști de la Biroul de Ordine Publică Caransebeș au oprit pentru control, pe strada Baba Novac, un autoturism condus de un bărbat de 45 de ani, care la testarea alcooltest, avea o concentrație de 1,32 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Tot ieri, la ora 17.19, polițiști de la Biroul Rutier Reșița au oprit pentru control pe DN 58B, km 9, un autoturism condus de un bărbat de 30 de ani, din Reșița, care a fost testat alcooltest, rezultatul fiind de 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Citește și: Un tânăr șofer drogat a pus poliția rutieră în alertă!
În toate cele 3 cazuri persoanele au fost conduse la spital pentru prelevarea de mostre biologice, iar polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările.
De asemenea, azi-noapte, la ora 00.10, polițiști de la Poliția Orașului Moldova Nouă au observat un autoturism care circula pe un drum agricol deschis circulației publice, din zona localității. La volanul mașinii a fost identificat un tânăr de 26 de ani, din județul Argeș, care, la testarea cu aparatul etilotest, avea o concentrație de 0.12 mg/l alcool pur în aerul expirat și nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
Și în acest caz a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii continuă cercetările.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *