Un tânăr șofer drogat a pus poliția rutieră în alertă!

Un tânăr șofer drogat a pus poliția rutieră în alertă!
Azi-noapte, în jurul orei 02.50, polițiștii cărășeni au oprit un autoturism pe DN 6, în localitatea Buchin. Conducătorul auto a refuzat să oprească la semnalul regulamentar al polițiștilor mehedințeni, nu s-a conformat somațiilor legale ale polițistilor.

A urmat cursa de urmărire a mașinii fugarului care a ținut de la Mehadia până la Buchin. Aici, șoferul a fost oprit forțat, prin folosirea dispozitivului de blocare a trecerii autovehiculelor.

Citește și: Șofer drogat oprit la timp de poliția rutieră

La volanul autoturismului în cauză se afla un bărbat de 25 de ani din municipiul Reșița. Tânărul șofer a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0. Ulterior conducătorul auto a condus la spital, unde a fost testat cu privire la consumul de substanțe psihoactive. Rezultatul testului a fost pozitiv pentru una dintre substanțele psihoactive.
Polițiștii au întocmit în acest caz, dosar de cercetare penală și continuă cercetările.

One thought on “Un tânăr șofer drogat a pus poliția rutieră în alertă!

  1. ✍️🇹🇷Alo, dom’ ziarist în Buchin CS, competența au polițiștii caraseni,🧐 tu bați câmpii cu polițiștii.. mehedințeni.. 🤔Se pare că încă… mai sunt categorii de intelectuali făcuți la apelul.. bocancilor..✍️ Ai priceput au ba ca este nevoie de.. erată..??! 😡

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: