ȘOCANT! Cadavrul lui bebeluș pus în sac menajer și aruncat la haldina de gunoi!

ȘOCANT! Cadavrul lui bebeluș pus în sac menajer și aruncat la haldina de gunoi!

ȘOCANT! Cadavrul lui bebeluș pus în sac menajer și aruncat la haldina de gunoi!

Ieri, polițiști de la Poliția Orașului Oravița au fost sesizați despre faptul că la o haldină de gunoi din oraș a fost găsit cadavrul unui bebeluș, aruncat într-un sac menajer. Este vorba de trupul neînsuflețit al unei fetițe nou-născute. Cadavrul fetiței a fost găsit de un angajat al firmei de salubritate.
La fața locului s-a deplasat o echipă operativă din cadrul inspectoratului și Poliției Orașului Oravița, pentru efectuarea cercetării la fața locului și stabilirii situației de fapt. Cadavrul nou-născutului a fost depus la morga spitalului în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzelor decesului.
Citește și: Mamă minoră de 15 ani a plecat de acasă, cu fiul abia născut de o lună!
„Momentan cercetările sunt în curs de desfășurare,  sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oravița, în vederea stabilirii cu exactitate a situației de fapt și de drept și dispunerii măsurilor legale, care se impun.
În continuarea cercetărilor efectuate în legătură cu cazul bebelușului găsit decedat, la o groapă de gunoi din orașul Oravița, a fost efectuată necropsia cadavrului. Cauza decesului urmează a fi stabilită cu exactitate în urma rezultatelor analizelor de laborator și a examenului histopatologic care se efectuează în cauză.
De asemenea, cu ocazia cercetării la fața locului și a verificărilor ulterioare au fost ridicate probe și mijloace materiale de probă. Momentan cercetările sunt în curs de desfășurare. Dacă cetățenii dețin orice fel de date sau informații care ar putea ajuta la soluționarea cazului, îi rugăm să apeleze gratuit numărul unic de urgență 112”, a transmit IPJ Caraș-Severin.

foto articol: RomaniaTV

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *