Scorul bun se cunoaște din debutul meciului!

Scorul bun se cunoaște din debutul meciului!

Scorul bun se cunoaște din debutul meciului!

CSM Reșița – Gloria Buzău 2-0 (2-0).
Au marcat: 1-0: Elton de Silva (11); 2-0: Drăghiceanu (22, din 11 metri).
9 martie 202, ora 11,00, stadion „Mircea Chivu”, spectatori: 2500.
CSM Reșița (antrenor Flavius Stoican): Ionuț Rus – Dolghi, Elton da Silva (43, Isac), Rimovecz, Gomboș (85, Ianis Doană) – Fărăgău (72, Mensah), Dudea (cpt.), Fota – Drăghiceanu (85, Francisc Cristea), Lascu, Andrei Burlacu (72, Negru). Pe bancă: Mereu – Chera, Bărboianu, Ciprian Rus. Cartonașe galbene: Gomboș (40), Dolghi (85), Cristea Francisc (86), I. Rus (90+2).
Gloria Buzău (antrenor Andrei Prepeliță): Greab – Ferraresso (46, Chică-Roșă), Dandea, Dobrosavlevici, D. Dumitrașcu (46, Șteau) – Akhmatov, Prejmerean, Perianu – Mihnea Rădulescu, Valentin Dumitrache (46, Sergiu Pîrvulescu), Cristian Dumitru (cpt.)(46, Radu Crișan). Pe bancă: Haymamba – Daniel Benzar, Nadolu, Sălceanu, Matei Tănasă. Cartonașe galbene: Dandea (21), Rădulescu (61).
Arbitru: Cătălin Buși (Râmnicu Vâlcea) – Cosmin Bojan (Târgu Mureş), Zsolt Kopriva (Carei – Satu Mare). Arbitru de rezervă: Florin Ovidiu Mazilu (Satu Mare). Observator arbitri: Iulian Spătaru (Timişoara). Delegat de joc FRF: Cristian Petropulos (Alba Iulia).

Scorul bun se cunoaște din debut de meci!

Așa s-au inscris golurile pe „Mircea Chivu”…
1-0: Fărăgău a executat înalt un corner de pe partea stângă, iar Elton da Silva a reluat cu capul din zona careului mic sub bară.
2-0: Drăghiceanu a executat înalt un corner de pe flancul drept, Elton da Silva a sărit la cap la 8 metri zona centrală și a fost împins de Dandea și Drobosavlevici. Arbitrul Buli a dictat lovitură de la 11 metri. Drăghiceanu a executat lovitura de pedeapsă cu un șut la semiînălțime în dreapta portarului Greab plecat pe colț opus.
CSM Reșița și-a continuat traseul ascendent și a obținut o altă victorie în Valea Domanului. Elevii lui Stoican și-au făcut din nou jocul specific ofensiv, iar roadele au venit după nici o jumătate de oră de joc. Drăghiceanu a fost „one man show” și a tras echipa după el, iar Elton de Silva a fost argintul viu.
Oaspeții au avut o primă ocazie prin Rădulescu (18, șut la rădăcina barei scos de Rus în corner). Alte ocazii au mai avut Dumitru (24), în timp ce rosonerii puteau să-și majoreze ecartul la ocaziile lui Burlacu (60, șut puțin peste transversală), Drăghiceanu (78, șut peste vinclul din dreapta).
Buzoienii au avut dubla ocazie la Dandea (86, lovitură liberă directă) și Prejmerean sau la intervenția portarului Rus în fața lui Adi Chica-Rosă.

Citește și: Ruga bănățeană din Valea Domanului… Ole, Ola, am bătut-o pe Steaua!

La conferința de presă…
Flavius Stoican: „Am arătat că suntem o echipă solidă și că avem încredere în forțele noastre. Am câștigat pe merit acest joc, am fost echipa care a pus presiune pe adversar încă de la începutul jocului și am avut situații de a marca, pe lângă cele două goluri. Vreau să-i felicit pe jucători, deoarece au crezut în șansa lor.

Nu a fost destul de ușor, pentru că șansele noastre de a merge în play-off s-au diminuat foarte mult. Moralul echipei era un pic zdruncinat, dar mă bucur că am arătat pe teren că suntem o echipă dezinvoltă. Am întâlnit o formație care în proporții foarte mari va fi în prima ligă în sezonul următor.
Faptul că victoria noastră este pe deplin meritată ne dă încredere și speranțe pentru viitor. Îi felicit pe toți jucătorii, dar în special pe Elton da Silva, deoarece a marcat un gol și a obținut un penalty.”

Andrei Prepeliță: „Din păcate, am fost surprinși la primul gol, la faza fixă. Știam că majoritatea fazelor fixe se bate pentru da Silva. Am fost personal și am văzut meciul de la Slatina, dar… cum începuse meciul mi-am dat seama că nu e ok.
Apoi, a urmat acel penalti și după am încercat, am avut câteva șanse de a marca, dar a fost puțin din ce am antrenat. Din păcate, am pierdut meciul”.

sursa foto: CSM Reșița și Miruna Mihancea (facebook) 

 

Lasă un răspuns