S-a tăiat panglica stației de epurare de la Herculane!

S-a tăiat panglica stației de epurare de la Herculane!

Astăzi a fost inaugurată  în orașul Băile Herculane, noua stație de epurare a apei uzate, eveniment la care a fost amfitrion, Cristian Miclău, primarul orașului de pe Cerna.

Alături de primarul Cristian Miclău s-au aflat și alte oficialități ale județului, primarul municipiului Reșița – Ioan Popa, candidatul PNL pentru președenția Consiliului Județean – Romeo Dunca, președintele Consiliului Județean – Silviu Hurduzeu, conducerea Aqua Caraș, precum și Cristian Ciobanu, consilier județean și  Nelu Brînzei, consilier al primarului orașului Băile Herculane.

Investiția face parte din contractul de lucrări nr. 04  „Fazarea proiectului Modernizarea infrastructurii de apă și apă uzată în județul Caraș – Severin. Construcția și reabilitarea  Stațiilor de Epurare din Oțelu Roșu, Moldova Nouă,  Băile Herculane” și este concepută pe fonduri europene de mediu.

Primarul orașului, Cristian Miclău ne-a declarat: ”Astăzi am participat,  alături de toți cei implicați în realizarea proiectului, la inaugurarea stației de epurare a orașului Băile Herculane, una dintre cele mai moderne stații de epurare din județul Caraș-Severin. Este un proiect realizat din fonduri europene, cu valoare inițială de 8.000.000 lei, realizată  pe cei 4.800 de metri pătrați ai domeniului public al orașului Băile Herculane. Această stație de epurare corespunde tuturor normelor europene în ceea ce privește igienă și sănătatea. Este o investiție majoră pentru locuitorii orașului Băilor Herculane, cât  și pentru turiștii care vor veni la Băile Herculane. Mă bucur că această investiție a fost finalizată pe timpul mandatului meu și pe această cale doresc să le mulțumesc tuturor factorilor care s-au implicat în ducerea la bun sfârșit a acestei investiții și le doresc succes pe mai departe.”

 

Lasă un răspuns