Patru nepalezi au vrut să ajungă ilegal în Serbia!

Patru nepalezi au vrut să ajungă ilegal în Serbia!

Patru nepalezi au vrut să ajungă ilegal în Serbia! Au fost depistați în tentativă de trecere ilegală!

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Jimbolia au depistat în apropierea localității de frontieră Jimbolia patru cetăţeni din Nepal intrați legal pe teritoriul României, care au încercat să treacă fraudulos frontiera în Serbia.

În data de 12 aprilie 2024, în jurul orei 21.45, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Jimbolia – ITPF Timişoara au declanşat o acţiune specifică pe linia combaterii migraţiei ilegale.

Citește și: 13 nepalezi au intrat legal în România. Au vrut însă să spele putina pe furiș pe la frontiera cu Serbia! Au fost opriți la timp!

În urma acţiunii au fost depistaţi în apropierea localității de frontieră Jimbolia, la aproximativ 150 m de linia de frontieră, patru cetățeni străini. Aceștia nu își justificau prezența în zonă.

Patru nepalezi au vrut să ajungă ilegal în Serbia!

Cetățenii străini au fost conduși la sediul sectorului pentru verificări. În cadrul cercetărilor s-a constatat faptul că cei patru cetățeni străini provin din Nepal și au vârste cuprinse între 29 și 39 de ani. Aceștia au declarat faptul că au încercat să treacă ilegal frontiera din România în Serbia.

Scopul era să ajungă în vestul Europei. Cetățenii străini au intrat legal în țară, în baza unor vize de muncă.

„Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat. La  finalizarea cercetărilor urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.” – purtător de cuvânt, agent sef principal de poliţie, Mihaela Leș. 

Lasă un răspuns