Romeo Dunca: „Sunt îndrăgostit de acest județ și vreau să ajut la dezvoltarea lui”

Romeo Dunca este candidatul PNL la președinția Consiliului Județean Caraș-Severin la alegerile locale  din 27 septembrie. A fost candidatura cea mai fermă, anunțată cu mult timp înaintea celorlalți contracandidați, iar milionarul bănățean a identificat întocmai și la timp toate problemele care trebuiesc soluționate cu celeritate în curtea administrației publice județene.

Romeo Dunca a realizat multe în viață mai ales în domeniul privat , a investit în turismul  Banatului de Munte și a lansat un apel către cărășeni de a scăpa, asemeni poveștilor din copilăria noastră, de „monstrul roșu”, creat din alianțele toxice de stânga PSD – PRO România. Culmea este că la „monstrul roșu” au aderat din varii interese și partide considerate de dreapta care și-au pierdut  însă de mult identitatea: PMP și alianța USR. Aceasta din urmă este considerată o mare dezamăgire pentru candidatul PNL la Consliul Județean, vis-a-vis de ”negocierile”, care au existat pentru a forma o DREAPTĂ și mai puternică. Atacurile din partea tridentului de stânga au venit și ele instant, Dunca fiind întrebat nu o dată ce caută în Banat, ”uitând” că viitorul milionar al Banatului a venit încă din copilărie pe meleagurile bănățene și este un model al reușitei în viață prin muncă cinstită și eforturi proprii.

 “Reprezentanții PSD și aliații lor atacă în mod repetat candidatura mea pentru funcția de președinte al Consiliul ui Județean, întrebând batjocoritor «unde am fost în ultimii 30 de ani și ce caut eu în acest județ???», de parcă ar fi județul lor. Le răspund că am lucrat din greu în ultimii ani și o mare parte din banii câștigați i-am adus în Banatul de Munte. Investițiile mele au adus în Caraș-Severin mii de turiști și au dat puțină strălucire acestor zone minunate, de multe ori împotriva voinței celor care ar fi avut obligația să mă sprijine, pe mine sau orice alt investitor.  Sunt mulți ani de când mă lupt cu hoția, dezinteresul și nesimțirea unor “tătuci” neinteresați decât de propriile persoane.

Dragi cărășeni, de multă vreme sunt îndrăgostit de acest județ și vreau să ajut la dezvoltarea lui”, le-a răspuns  Romeo Dunca pe  propria pagină de socializare.

#SePoate și în Caraș-Severin!

SORIN OȘAN