Romeo Dunca: „Să fim doar atenți pe cine trimitem în Camera Deputaților și la Senat!”

Romeo Dunca: „Să fim doar atenți pe cine trimitem în Camera Deputaților și la Senat!”

Romeo Dunca, președintele Consiliului Județean Caraș-Severin a avut o reacție publică imediată la o postare a medicului Paul Purea, în care acesta face un apel către electoratul cărășean pentru a da dovadă de maturitate la alegerile parlamentare din decembrie, arătând ceea ce poate însemna pericolul alegerii ”lupilor tineri” din politica românească în general și cea cărășeană în special.   

„Îndeosebi aveţi grijă la POTLOGARII TINERI, care vor să acceadă pe nedrept şi prin minciună, la viaţa politicienilor de huzur, de paraziţi oficiali şi legiferaţi, sugându-vă decenii de acum încolo sângele şi vlaga! Înlăturaţi-i imediat din preferinţele voastre de vot! Dacă e să alegem tineri, să vină partidele cu tineri destoinici, deştepţi şi performanţi, nu cu mediocri, absolvenţi discutabili a nu ştiu ce şcoli şi „cursuri la făr’ frecvenţă”, nemaivorbind de diplomele lor, şi ele, pe cât de târziu obţinute pe atât de dubioase! România are destui tineri extraordinari, cinstiţi şi capabili! Mincinoşii şi golanii să pună mâna înainte de toate să muncească! Cinstit, fără hoţii, înşelăciuni şi coţcării bulevardiste! Să înveţe să trăiască din banii şi munca lor, nu a noastră, a societăţii româneşti! Gata cu profitorii! Gata cu mincinoşii! Gata cu parazitismul politic! Gata cu parazitismul parlamentar! Ajunge! România, în conducerea ei, trebuie să scape, odată pentru totdeauna, de derbedei şi pungaşi, de şmecheri şi cioflingari, de căţărători mincinoşi la tribune improvizate pe merite false şi fictive!

Nimic nu este mai periculos pentru ţară şi popor decât tinerii coţcari, puşi pe căpătuială şi hoţie, ajunşi în Parlamentul ţării! Ei sunt „certitudinea malefică cea mai sigură” că, noi şi România, nu ne vom vindeca niciodată…!” – medicul Paul Purea, cel care a deținut și funcția de consilier județean PMP în mandatul 2016-2020.

Reacția publică a lui Romeo Dunca, președintele Consiliului Județean Caraș-Severin nu a întârziat să apară. „Bunul-simț și compasiunea față de victimă dobândite în lungul șir de experiențe triste avute la căpătâiul pacienților aflați în stare terminală modelează omul Paul Purea și nu îl lasă să spună lucrurilor pe nume. Domnul doctor înțelege foarte bine plaga politică care ne consumă substanța națională. Dovada sunt aceste cuvinte pline de adevăr, care creionează foarte bine o stare de fapt vinovată de situația în care noi, ca neam, ca țară și ca economie, ne aflăm.

Accesul incompetenților, al celor fără de cuvânt și fără de caracter la viața politică a distrus șansa noastră de a performa ca țară după moartea lui Ceaușescu. Hoții și tâlharii veșnic nepedepsiți au creat acest sistem monstruos în care cei fără merit și fără rezultat fac reguli și verifică munca celor care o prestează. Dau note și încasează privilegii, ajungând să trăiască într-o lume doar a lor.

Cei fără de rezultate individuale mint sau pozează în ctitori, confiscând pe persoană fizică realizări anemice, făcute de multe ori prost și pe bani mulți. Îi găsiți în politica mare cu realizări doar după ce au primit funcții la stat și salarii din bugetul public. De multe ori cu zero performanță privată înainte de intrarea în politică, fără vechime pe cartea de muncă în privat sau fără școli ori doctorate făcute înainte de virusarea politică.

Și fiindca eu nu am stăpân și sunt dat cu toate alifiile, îl ajut cu drag să puncteze destinația acestei dureri. Dl Purea scrie acest mesaj cu trimitere directă la dl Ionuț Popovici, care e pe cale să ajungă în Parlament.

Câtă revoltă poate avea si câtă nedreptate poate simți acest domn atâta timp cât nimeni altul nu îl cunoaște mai bine decât el pe acest tânăr alunecos și dornic de afirmare. Și ca performanțe, și ca ascensiune politică, și ca pierdere pentru județ în caz că acesta va ajunge să facă reguli (sau jocuri) de la Parlament.

Să fim doar atenți pe cine trimitem în Camera Deputaților și la Senat! În ultimii 4 ani, Mocioalcă prin mâna lui Ionuț Popovici a făcut regulile în Caraș-Severin. Dacă vor fi votați în 6 decembrie, tot ei vor hotărî și la București. Votați PNL și așa sigur veți scăpa de ei! Bineînțeles, doar dacă sunteți dezamăgiți de modul cum au mers lucrurile până acum în Caraș-Severin. Dacă sunteți mulțumiți de „realizările” lui Mocioalcă și Popovici, votați-i! Daca nu, cine va obligă….”

FLORIN ȘTIUBE

Lasă un răspuns