Primarul Ioan Popa la jurământul de investire: „La nivel de Consiliu Local avem o echipă puternică”

Primarul Ioan Popa la jurământul de investire: „La nivel de Consiliu Local avem o echipă puternică”

Primarul Ioan Popa și cei 21 de consilierii locali au depus jurământul pentru următorii patru ani în sala de ședințe a primăriei municipiului Reșița.

Primarul ales al Reșiței, Ioan Popa, a fost învestit în funcție, după depunerea jurământului în fața prefectului județului, Cristian Gâfu, a secretarului general al Primăriei, Lucian Bucur, precum și a noului Consiliu Local ales în urma scrutinului din luna septembrie.

Totodată, cei 21 de consilieri locali care vor reprezenta interesele reșițenilor în forul deliberativ au depus jurământul, astfel constituindu-se noul legislativ local pentru următorii 4 ani.

Componența nominală a noului Consiliu Local este următoarea: Ioan Bălănescu, Ioan Aurică Bobar, Alexandru Borza, Dragoș Ciprian Burtea, Mădălina Miruna Chiosa, Lenuța Ciurel, Adrian Laurențiu Dacica, Gabriel Dinu, Lucian Mihail Dobre, Tom Lucian Huruială, Bogdan Nicolae Matichescu, Daniel Meza, Silvana Ioana Mihalcea, Nelu Mladin, Iancu Marian Muhu, Luci Elena Carmen Peia, Radu Dan Predescu, Felicia Quint, Ovidiu Roșu, Raul Andrei Siladi, Emanuel Liviu Sinculeț.

Adrian Dacica

„Felicitări tuturor celor care au fost aleși să reprezinte comunitatea în forul deliberativ reșițean și multă putere de muncă în noul mandat”, se precizează în comunicatul de presă al  primăriei municipiului Reșița.

Mădălina Chiosa

Consiliul Local al Municipiului Reșița este format din: 17 membri PNL,  4 membri ai alinaței PRO Caraș-Severin, din care 2 de la PSD – Ioan Bălănescu și Iancu-Marian Muhu și 2 membri de la Pro România – Lenuța Ciurel și Gabriel Dinu.

Nelu Mladin – Luci Peia -Ovidiu Roșu

 „Este un moment emoționant pentru mine și sunt convins și pentru colegii din Consiliul Local Reșița. Este un moment în care practic se validează mandatele noastre și este un moment de responsabilitate pentru viitorul orașului, pentru ceea ce avem de făcut mai departe pentru reșițeni. Eu îmi doresc ca în acest mandat să am parte de cât mai multe proiecte și inițiative venite de la dumneavoastră. Colegii consilieri provin din diverse domenii de activitate, învățământ, medicină, antreprenoriat, juridic, și suntem deschiși să preluăm idei care ar putea veni în îmbunătățirea calității vieții în oraș. Sper să avem un mandat de patru ani cel puțin la fel de prolific ca cel anterior privind atragerea de fonduri europene și nu numai, și să reușim să continuăm această dinamică de reconstrucție a orașului Reșița și astfel să le oferim reșițenilor un mediu mult mai prietenos în care să își trăiască viața de zi cu zi astfel încât să nu mai existe tendința  de a părăsi acest oraș și această comunitate. Nimic nu se face de unul singur. Totul se face în echipă! Ești atât de tare cât de tare este echipa ta. Eu cred că la nivel de Consiliu Local avem o echipă puternică, mă adresez colegilor din alianța PSD-Pro România și îi rog și pe dânșii să vină cu inițiative pe care îi asigur că le vom lua în calcul și vom încerca să le promovăm în proiecte de hotărâri de Consiliu Local”, a spus primarul Ioan Popa la ceremonia de depunere a jurământului.

Felicia Quint

Liviu Sinculeț

Lucian Dobre și Tom Huruială
Bogdan Matichescu și Daniel Meza
Alexandru Borza – Dragoș Burtea – Mădălina Chiosa
Silvana Mihalcea
Radu Siladi – primul din dreapta

Lasă un răspuns