Reținut pentru furtul a 3 autoturisme, conducere fără permis de conducere și sub influența substanțelor psihoactive

Reținut pentru furtul a 3 autoturisme, conducere fără permis de conducere și sub influența substanțelor psihoactive
Reținut pentru furtul a 3 autoturisme, conducere fără permis de conducere și sub influența substanțelor psihoactive. În noaptea de vineri spre sâmbătă, la ora 2.06, polițiști de la Poliția Orașului Bocșa au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că pe strada Ioan Marcu din Bocșa s-a produs un accident rutier fără victime.

La fața locului, polițiștii au găsit 3 autoturisme avariate. 2 aflate în parcare, cu avarii în partea laterală și cel de-al treilea abandonat în apropiere. Despre care s-a stabilit că ar fi fost sustras de pe o stradă învecinată.

În aceeași noapte, la ora 05.30, polițiștii au identificat pe strada Ion Vidu, din Bocșa, 2 tineri de 17 și 21 de ani, din localitate, bănuiți de comiterea faptelor.

De asemenea, la locul depistării, polițiștii au găsit un alt autoturism sustras, cu care cei doi tineri s-ar fi deplasat pe raza orașului.

Bărbatul de 21 de ani a fost testat cu aparatul etilotest. A rezultat că avea o alcoolemie de 0,29 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Citește și: Dilemă?!… Șofer înecat sau fugă de la locul accidentului?!

Acesta nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie categorie de vehicule.

În continuare polițiștii l-au condus la spital. Unde, în urma prelevării mostrelor biologice, s-a stabilit că bărbatul consumase o substanță psihoactivă (THC). 

Din verificări s-a stabilit că cei 2 bărbați ar mai fi sustras în aceeași noapte, un al treilea autoturism.  Parcat pe strada Mihail Gașpar, pe care nu ar fi reușit să-l pornească, împingându-l și abandonându-l la o distanță de 150 de metri.

Polițistii au întocmit dosar penal, iar bărbatul de 21 de ani a fost reținut pentru 24 de ore. În cursul zilei de astăzi urmând a fi prezentat procurorului pentru dispunerea de măsuri legale.

sursa: IPJ CS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *